Klar for å droppe strømpebuksene?

Klar for å droppe strømpebuksene?

Jeg også!!! Tipper jeg ikke er den eneste som drømmer om bare bein og strømpefrie dager og i dag er det nesten sommer her i Oslo. For min del kan tightsene og strømpebuksene bare brennes etter en altfor lang vinter. Nå er jeg så klar for varmere vær, nyte livet på utekafè, på verandaen og egentlig bare slippe å pakke meg inn i klær fra a til å. Dette var noen av favorittene fra i fjor sommer, og jeg tipper det kommer på i en lignende variant så snart været tillater det. Ha en fantastisk helg!

Mener å huske at jeg hadde på meg: Skjorte fra Gina Tricot, skjørt fra H&M, veske Balenciaga, solbriller fra Dior, boots fra M, armbånd Hermès og Thomas Sabo.

Silje Pedersen

6 thoughts on “Klar for å droppe strømpebuksene?

  1. Åh, ja! Husker godt dette lekre bildet fra i fjor! Elsker det! 🙂
    Ja, nå kan bare strømpebukser og tights brennes, også for min del! Haha! Det var litt morsomt sagt 😉 Helt enig, dog! Nå er det jammen på tide med varmere vær! FOR en lang og sur vinter det har vært, asså!
    Klem.

  2. Fint antrekk og kule boots. Det står at disse er fra M. Har forsøkt å google disse, men finner ingenting. Heter merket M og hvor får jeg tak i dem?

    1. Hei Kristin, Jeg kjøpte disse i Madrid ifjor, men vet at brandos.no også har hatt de. Sjekk der først, men også Bianco og Roots har lignende modeller. Hilsen Silje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *