Kjøp vårens kjoler på salg

Silje Pedersen, mars 6, 2017 8:52 am //

IMG_7237b_edited-1

Jeg elsker å gjøre et bra kupp! Om man kan finne vårtrender på salg, så ennå bedre. Denne kjolen er så fin og kommer fra norske byMAGMALOU. Akkurat nå har de 50-70% salg på både lekre kjoler, jumpsuits og annet, og det er så mye fint å velge i mellom. I tillegg får ALLE mine lesere 300 kr i gavekort på handelen ved å bruke promokoden «silje». Denne er gyldig i 24 timer frem tirsdag 7.mars kl 0900. Det kaller jeg en god deal!

IMG_7222br

Kanskje skal er du på jakt etter den perfekte sommerkjolen, skal være gjest i et bryllup eller trenger en sexy jumpsuit? En kort kjole i blomstermønster er perfekt akkurat nå for å få inn litt farge og vår i garderoben. Jeg styler min kjole med skinnjakke, strømpebukse, tights og boots til det er mulig å gå i bare bein. Det jeg liker spesielt med denne er de lange ermene og fine detaljene, du kan shoppe den HER. byMagmalou har også en superlekker lang variant i samme mønster, som er perfekt om du skal være gjest i et bryllup i sommer. Den finner du HER. Er du mer glad i ensfargede kjoler, så sjekk ut DENNE. Utrolig fin på og finnes i flere farger.

IMG_7241b

En annen ting byMagmalou er superflinke på, er jumpsuits. De lager jumpsuits i god kvalitet som sitter som et skudd. Selv har jeg flere og nå er DENNE lekre på salg. Sexy og perfekt til å gå ut på byen eller til annen fest og moro. Style den gjerne med et belte i livet og en skinnjakke eller blazer over skuldrene. Jeg bruker også faktisk mine jumpsuits med sneakers eller lave sandaler også. Det gir et kult utrykk.

_MG_0941

byMagmalou er en av de norske designerne som jeg virkelig både liker snitt og design på. Mye av det er ganske basis, men kule detaljer og god kvalitet gjør at det sitter bra på. Designerne har også tatt tilbakemeldinger fra kundene i butikken på alvor, og det har resultert i mange plagg som etterkommer kundens behov. Husk promokoden «silje», så får dere ekstra rabatt! Happy shopping!

IMG_7235b