Kjolene fra God Morgen Norge

Silje Pedersen, april 26, 2012 9:09 am // ,

Karoline, Jon Henrik, Signe Tynning, Peter Moi Bubresko og moi. Kjolene på bordet er fra Ricco Vero (rosa), H&M og Moods of Norway (blomstrete). Dressen til Jon Henrik er fra Tiger of Sweden, skjorta og tversover fra H&M.

Øredobber, clutch og kjede fra H&M. Rosa clutch fra Mulberry.

Sko fra Bianco, veske fra Aldo.

Under: Kjolen til Karoline er vintage og fra Elegantly Waisted (du finner også lignende på ebay), smykker fra Dyrberg/Kern, sko fra Aldo.

Mitt antrekk: Blazer og belte fra Lindex, t-skjorte fra Carlings, øredobber fra H&M, jeans Never Denim, boots Costume National.

Gårsdagen var en laaang, men veldig fin jobbdag. Orket ikke å blogge da jeg endelig var hjemme, men her kommer all info om kjolene fra God Morgen Norge. Hadde med meg min kusine Karoline og Jon Henrik, som begge gjorde en super jobb som modeller. Teamet var som sagt konfirmasjons -og festantrekk (husk at ikke alle velger tradisjonell konfirmasjon i disse dager, det finnes mange varianter). Men mitt tips er uansett å velge noe klassisk og pent, om du ikke er så heldig å ha bunad. Husk at du skal leve med bildene resten av livet. Jeg grøsser selv ved tanken på mitt totalt over the top 80-talls antrekk. Om du vil se hele innslaget, så sjekker du denne linken. Se video og les hele saken her!