Kan du få glød uten nedetid eller rød hud?

Kan du få glød uten nedetid eller rød hud?

Mange spør om hvilke behandlinger jeg anbefaler og hva jeg selv er fornøyd med. La meg starte med å si at jeg er stor tilhenger av god rens og solfaktor for å ta vare på huden. Hudpleie i salong gjør de fleste kun en eller et par ganger i året, så det du gjør hjemme med gode produkter er vel så viktig.

Jeg er veldig stolt av å jobbe med Babor på andre året. Etter at jeg startet med Babor, har huden min bare blitt bedre og bedre. Folk stopper meg på gaten og spør hva jeg bruker. Det er stas! Huden min gløder og har mye fukt. Jeg har lært utrolig mye om hudpleie og ingredienser, og testet meg igjennom litt alt fra A til Å i seriene til Babor.

Denne uken lanserte Babor sin nye hudpleielinje DOCTOR BABOR PRO. Målet er hudpleie som kan gjøre MER. Utviklet av eksperter for eksperter. Behandlingene utføres kun i salong av profesjonelle og du vil få godt tilpassede produkter til hjemmebruk som skal passe din hud. Dette er en serie som bruker syrer, uten noen nedetid.

3229b1
DOCTOR BABOR PRO

Litt om bakgrunnen for serien:  I to år møtte hudpleieeksperter fra mer enn 70 land på workshops for å finne ut hva profesjonell hudpleie skal kunne gjøre. Faktorer som pH-verdi, biotilgjengelighet og kjemiske strukturer av individuelle aktive ingredienser ble undersøkt, og til slutt ble de mest effektive ingrediensene valgt. Disse ble brukt som rene aktive ingredienser i konsentrater. I tillegg sørger høykonsentrerte fruktsyreeksfoliatorer, aktiverende og beroligende masker og kremer. Det profesjonelle høydepunktet er et intensivt hudpleieprogram med TheraPRO AHA Peels som passer kundens hudtype og tilstand. Det tilbyr personlige behandlinger som gir synlig forbedret, strålende hud.

3268b2
Anki Hansen og Anne Cole forteller om DOCTOR BABOR PRO til journalister, presse og Influencere.

Det er en feiloppfatning at du trenger at huden skal bli stimulert så mye at den blir rød, irritert eller flasse etter behandling. Mange tror at det er først da man får effekt av produkter og behandling. Jeg har selv vært der og prøvd mye rart. En gang fikk jeg en så sterk behandling at jeg ikke kunne gå ut av døren på et par dager, det var ikke morsomt. Hvem ønsker vel å være rød som en tomat i fire dager før huden blir fin?

I etterkant har jeg lært at for å få en strålende hud, så trenger du ikke å lide deg igjennom en vond behandling eller bli knusktørr i etterkant. Derimot synes jeg du skal gå ut av salongen og oppleve at huden stråler, er full av fukt og gløder! Du kan kjenne at huden jobber, uten at det gjør vondt eller er ubehagelig.

3383b5
Demontrasjon av behandlingen og maske. Huden blir behandlet med syrer som gir glød, uten nedetid.

Målet med DOCTOR BABOR PRO er å ha en fullverdig behandling i dybden, uten nedetid. En nedetid vil si at huden blir traumatisert av for eksempel sterke syrer og får en periode med rødhet, flassing, utbrudd og rød overflate. DOCTOR BABOR PRO har tilpasset syrene i behandlingene så de skal virke over tid. Dette er mer skånsomt mot huden. Har man brukt syrer over lang tid, så kan huden føles “tynn”. Ingen av produktene inneholder dufter eller kunstige fargestoffer.

3363b3

Det blir litt for langt å gå inn på alle detaljer i serien men kort fortalt så består blant annet serien av AHA Peeling Overnight, The Concentrates, Skin Activator, The Creams, Retinol Concentrate, Vitamin C Concentrate og mye mer.

3460BAB

Dere som følger meg fast, vet at jeg verken tar Botox eller annet kunstige stoffer som forandrer meg eller mitt utseende. Jeg vil kunne se datteren min i øynene og si at hun er bra nok. Jeg vil være et bra forbilde for henne.

Men at jeg er forfengelig og har lyst på finest mulig hud med glød, ja det innrømmer jeg mer enn gjerne! Som voksen, vet jeg at mye av det du gjør fra tidlig av påvirker huden. Jeg vet også at det er ekstra viktig å ta godt vare på utsatte områder som ansikt, huden rundt øynene, hals og hender.

Jeg trenger ikke på noen som helst måte å sammenligne meg med andre eller late som om jeg er yngre, jeg vil ha hudpleie tilpasset min alder og hud. Jeg vil ha hudpleie som gir resultater.

Med DOCTOR BABOR PRO får du en behandling tilpasset din hud og hudtype fra profesjonelle. Det gjelder forøvrig hele sortimentet til Babor og deres behandlinger, vær trygg på at en behandler i salong kan anbefale riktig behandling til din hudtype.

Har du prøvd noen av behandlingene til Babor? Spør meg gjerne om du lurer på noe:)

Her er litt info om noen av produktene:

AHA PEELING OVERNIGHT Milde fruktsyrer. Fremmer hudens naturlige peelingprosess. Den fjerner død, flassende hud uten å forårsake irritasjon. Med en pH på 4 er peelingeffekten så mild at den er ideell som nattbehandling.

The CONCENTRATES Hvert konsentrat inneholder en optimal dosering med høyaktive ingredienser som  påføres huden etter rens. Avhengig av behandlingsmålet, brukes det samme  konsentratet morgen og kveld, eller eventuelt to forskjellige.

 HYALURONIC ACID CONCENTRATE: For deg med tørr hud. Synlig fuktighet som når dypt nede med fire ulike hyaluronsyrer. Ulike molekylstørrelser gjør at syrene blir aktive i forskjellige hudlag.

BOSWELLIA CONCENTRATE: Irritasjonshemmende. Med ekstrakter av to viktige syrer fra den svært rensede harpiksen til Boswellia serrata-treet. Konsentratet fremmer regenerering av hudens beskyttende barriere, og styrker dens naturlige forsvar. Konsentratet hemmer også prosessene som utløser irritasjoner i huden, og har en betennelsesdempende effekt. Også egnet for aknehud.

RETINOL CONCENTRATE: Dette serumet inneholder to meget aktive, stabile forstadier til retinol, som omdannes til retinol i huden. De stimulerer kollagensyntese, lager nye hudceller og minimerer fine linjer og rynker. På denne måten forbedrer konsentratet hudstrukturen, og mykner fine linjer.

VITAMIN C CONCENTRATE: Her snakker vi glød. Svært stabilt C-vitamin har en antioksiderende effekt. Det jevner hudfargen, og skaper dermed en frisk hud. Ideell for hud som har mindre solskader. Samtidig stimulerer vitamin C kollagensyntese, og forbedrer dermed fasthet og elastisitet.

CECERAMIDE CONCENTRATE: Beskyttelse til huden. Kombinasjonen av 3 ceramider reparerer hudbarrieren. De kombineres optimalt med hudens egne membranlipider, og styrker dermed hudens beskyttende funksjon.

The CREAMS Effektive kremer, noen med hudliknende struktur, reparerer huden daglig.

The MASKS Aktiverer intenst og plumper effektivt.

SKIN ACTIVATOR: En real oppvekker. Denne kraftige masken aktiverer mikrosirkulasjonen. Den øker mikrosirkulasjonen og stoffskiftet, og forbedrer dermed også hudens evne til å absorbere påførte hudpleieprodukter.

CREAM MASK: Lifting-maske. Masken inneholder biomimetiske peptider. De stimulerer huden, og utløser en prosess som ligner sårheling, noe som øker tettheten av kollagen og elastinfibre. Peptidene hemmer enzymene som bryter ned elastin. Masken inneholder også sheasmør og squalane for å styrke hudbarrieren.

Tekst fra de ulike produktene er hentet fra Babor.

Foto: Eva Rose

Silje Pedersen

2 thoughts on “Kan du få glød uten nedetid eller rød hud?

  1. Jeg har brukt Babor mye, og elsker produktene. Tenkte prøve de nye de nye, da jeg er veldig nyskjerrig 😊 Hvilke produkter bruker du nå når høsten er her?

    1. Hei Ranveig, Babor har veldig gode produkter, så glad du er fornøyd:) Jeg bruker både krem, oljer og ampuller da jeg blir litt fort tørr i huden i denne overgangsesongen. Men det som fungerer for meg er ikke nødvendigvis akkurat det du skal ha. Er ikke sikkert vi har lik hud:) Har du en salong som selger Babor i nærheten av deg? Babor PRO fåes kun i salong og det er lurt å gå innom å få hjelp til å teste litt på huden og veiledning til hud. Jeg passer på å bruke spf i dagkremen nå utover fortsatt og Hyaluronic Acid Concentrate og AHA overnight peeling er veldig bra. Har ikke fått testet meg igjennom alle ennå, da det er ganske mange produkter og akkurat derfor anbefales det å få hjelp i salongen. Håper det hjalp litt!:) Ønsker deg en nydelig dag videre:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *