Juleverksted med H&M

Juleverksted med H&M

1. Nathalie og Celine in action, 2. Fiiin julepynt og flott julestemning i butikken, 3. Sneak peak, 4. Merry Christmas

Elsker å få lagt makeup og fikset på håret etter en lang dag på jobb. Nesten, men bare nesten, som massasje..

1. Girls having fun! 2. Details, 3. Crafty, 4. Lots of clothes

Paparazzi……….

I går fikk jeg min første snev av julestemning! Vi var nemlig noen utvalgte bloggere som var med da H&M hadde juleverksted i butikken i Bogstadveien. Vi fikk makeup, ble tatt bilder av og hygget oss hele kvelden lang. Oppgaven var å style hver sin luke i en julekalender, og jeg fikk utdelt oppgaven: Style venninnen til julebordet, som jeg selvfølgelig tok på strak arm! (Er allerede igang med å style både venninner og redaksjonen i KK til julens festligheter, så gårsdagen bød på mye bra inspirasjon). Du kan vinne min luke med et superfint antrekk dersom du er i Oslo den 8. desember og stikker innom en av butikkene (flere detaljer kommer). Kjenner jeg er veldig klar for å pynte til jul, hva med dere?

Silje Pedersen

8 thoughts on “Juleverksted med H&M

  1. Hehe – jeg har vært klar for jul i ca 6 uker nå tror jeg. Er skikkelig julemenneske. Kjipt jeg ikke bor i Oslo og kan delta på denne spennende julekalenderen…

  2. Jeg også er super klar til å pynte lillefrøkena her hjemme lurte på om vi ikke bare kan dra frem pynten på søndag,tja, er jo nesten jul da vel? Skulle ønske jeg hadde kunnet tatt turen om H&M ,men er nok på en annen kant av landet.Vil ønske deg en god førjulstid:)

  3. ÅÅÅ som jeg har lyst til å bli en mote bloger som deg!! You inspire me!! L O V E <3 A N D R E A

    Gleder meg sånn til jul nå at jeg ikke vet hvor jeg skal feste fingrene, hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *