Juks deg til sommergløden

Juks deg til sommergløden

IMG_9749-1b

Det er noe helt spesielt med makeupen til Tom Ford. Ikke bare er innpakningen lukseriøs og lekker, alle produktene jeg selv har testet er veldig gode. Spesielt fan er jeg av Tom Ford Soleil Color Collection. Det var en stund jeg sverget til Chanel Beige som det beste solpudderet, men nå er den byttet ut med Contouring Compact, som kommer med tre nyanser av rosa, highlighter og bronzer. Sammen er de dynamitt, men du kan også bare bruke de hver for seg.

IMG_9750b

Sheer Highlighting Duo er en miniversjon av de store versjonen og kan brukes som highlighter eller øyenskygge. Våt eller tørt, det er opp til deg. Inspirert av soloppgang og solnedgang, disse gir en lekker glød der du velger å legge den. Perfekt for deg som har lyst til å teste produktene for første gang og den er veldig grei å ha med i vesken.

IMG_9747-1b

Jeg må innrømme at jeg alltid er på jakt etter de produktene som gir den ekstra lille gløden, og kanskje spesielt på sommeren er det deilig å kun ha litt på kinn, lepper og øyne. Da lar jeg ofte maskaraen ligge, men farger vipper og bryn, så jeg allikevel alltid føler meg fresh uten for mye sminke.

IMG_9754b

Silje Pedersen

One thought on “Juks deg til sommergløden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *