Jeg går aldri lei

Jeg går aldri lei

…..den kule stilen til Olivia Palermo. H&M har en lignende paljettjakke som jeg har tittet på en god stund allerede, så kanskje blir den min i løpet av påsken? Nettet er jo aldri stengt, så det har allerede blitt noen kjøp på ebay og etsy. Kjenner det er ekstremt deilig med litt fri, så det er ikke sikkert jeg oppdaterer bloggen hver eneste dag i påsken. Ha en fortsatt fin påske!

Liker du også stilen til Palermo, så kan du sjekke ut oliviapalermo.com

Foto: whowhatwear.com

Silje Pedersen

3 thoughts on “Jeg går aldri lei

    1. Hei C, begge deler. Tenker det sikkert er verdt et eget innlegg med tips, så det kommer på bloggen om ikke altfor lenge. Fortsatt god påske! Silje

  1. Så fint, blir alltid inspirert av Olivia Palermo sin stil. InWear har og en kul paljettjakke – vel verdt å sjekke ut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *