Jakten på drømmehuset

Jakten på drømmehuset
Skjermbilde 2018-01-29 kl. 19.48.02 copy
Selena fra IEC-HUS

Jakten på drømmehuset….Det skulle vise seg å ikke være like enkelt som vi trodde. Vi startet i fjor og håpet på at vi skulle finne noe i løpet av sommeren eller høsten. Vi gikk på utallige visninger. Vi så på alt fra diverse totale oppussingsobjekter til flunkende nye funkishus. Det er en stor prosess å kjøpe hus og mye å ta hensyn til. Alle har vi forskjellige behov og ønsker.

Aurora-Detaljbilde

Noen ganger falt det hele i grus på grunn av både elektriske og veldig rare løsninger på diverse som vi fant ut ble veldig dyrt å skulle fikse på. Men det var to veldig “nesten”. Begge totale oppussningsobjekter med stort potensiale, men det kjentes ikke helt riktig i magen. I november var vi på fem visninger og da fant vi drømmehuset. Det var i funkisstil med tre etasjer og hadde alt vi var på jakt etter. Alt helt nytt og meget gode planløsninger. Det viste seg å være svært vanskelig å toppe…Og dessverre endte det godt over vårt budsjett.

f2d51196820e2c794c5f1678ea897690bef9867d
Mesterhus

Men nå er det et nytt år og nye muligheter! Markedet har akkurat begynt å ta seg opp og det dukker opp nye hus hver dag. Det er spennende. Jeg føler det på en helt annen en måte enn før vi begynte å lete. Nå er det finn.no jeg sjekker både morgen og kveld for å se om jeg ikke har gått glipp av noe (selv om jeg har satt opp varsler). Etter så mange visninger har vi fått en større forståelse for hva vi vil ha og hva vi ikke vil ha. Det er også en styrke. Drømmen har lenge vært å bygge selv, men den drømmen vet jeg ikke lenger om det blir noe av. Men etter å ha sett på såpass mye vet jeg også at drømmehuset finnes der ute, uansett. Man må bare være tålmodig. Dessverre er det noe jeg ikke er født med, så er det akkurat det: tålmodighet.

c1856da66b82873ed02b2ee016d1704aade9a61b
Mesterhus

Men uansett er det en spennende prossess som jeg gjerne deler med av med dere etter hvert. Og jeg tar gjerne i mot gode råd om dere har noen!

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *