Its the season

Silje Pedersen, september 29, 2017 9:51 am // ,

IMG_9974-2b

…And it feels soo good! Er ikke hjemmeplukket og hjemmelaget det aller beste? På onsdag hadde vi en skikkelig jentedag etter barnehagen. Vi kom hjem og gikk rett i hagen og plukket med oss masse deilige epler inn for å lage eplekake. Det var litt luksus midt i uken. Jeg har stor tro på disse små tingene i hverdagen som er med på å skape mye glede og gode minner for både store og små.

IMG_9975-1b

Kanskje ikke et helt vanlig antrekk å plukke epler i, men sånn er det når man kommer rett fra en jobb. Jeg er en blanding av hun som leverer i barnehagen uten sminke når jeg skal trene på morgenen eller svinser inn i høye hæler når jeg har vært på møter, eventer eller jobb.

IMG_0067

Mmmm, jeg skal love deg at den glutenfrie eplekaken ble spist opp her på 1-2-3! Oppskrift får du i morgen. Nydelig fredag og god helg når den kommer!