Its only business

Its only business

Facetune_25-02-2018-20-12-15 God mandag! Håper dere alle har en god start på uken. Noen uker har jeg mange møter. Ofte møter jeg nye mennesker og da vil jeg at antrekket skal snakke business. Selvsagt har jeg stor frihet i kleskoden i mitt yrke, men jeg tror på at det er en tid for alt. Derfor er jeg alltid på leting etter de basisplaggene som kan gi det lille ekstra. Det blir mye lag på lag om dagen, men forhåpentligvis er det ikke altfor lenge til vi kan kle oss litt lettere. Facetune_25-02-2018-20-11-48 Fine skjørt synes jeg kan være en liten utfordring å finne. Spesielt om de skal være litt mer “business”. Blazere er på en måte litt enklere. Derfor synes jeg akkurat dette skjørtet var så fint, det passer både til jobb og fritid. Når snøen smelter skal jeg style det med sneakers, ballerinas eller pumps med lav hæl. Noen ganger lander jeg store avtaler, mens andre ganger så blir ting ikke noe av. Det har jeg lært meg å leve med og bruker ikke altfor mye tid på å reflektere over det. “Its only business” sa en veldig dyktig regissør jeg jobbet med i LA en gang og det prøver jeg å holde fast ved. Man kan ikke ta alt personlig, da blir det fryktelig vanskelig. Det er veldig sjelden personlig, men det skjer jo at man er veldig forskjellige eller har forskjellig oppfatning av en ide og kanskje ikke blir enige. Facetune_24-02-2018-10-27-38 Tusen takk for alle fine kommentarer og tilbakemeldinger på videoen, det setter jeg stor pris på:) Ha en herlig start på uken! /Skjørt Ellos/Genser Days Like This/Skjorte Zara/Boots Zara/Kåpe Leon & Harper/ Foto: KajaMarie

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *