Its all in the details

Its all in the details

img_4365b

En trend som blir med meg fra forrige sesong og inn i 2017, er de oversizede ermene. Jeg har ganske så dilla på både gensere og skjorter med denne trenden, de gjør mye for antrekket. Fikk akkurat tak i en veldig kul stripete skjorte med lange ermer på salg, du kan se den på Snapchat: silje-pedersen og Instastories. Perfekt å bruke under en strikkegenser eller til et tyllskjørt om du skal på fest.

Om du har en klokke eller et armbånd som du har lyst til å vise frem, så er det fint å style det slik som her, det blir en morsom vri på antrekket ditt. Gucci-klokkene mine synes jeg er litt for fine til å gjemmes bort, men her kommer de jo til sin rett. Bare pass på de lange ermene når du skal spise, kan bli morsomt om du skal spise suppe for å si det sånn:)

Dessverre så var jeg ikke så bra som jeg trodde og gjorde nok litt for mye i helgen. Nå ligger jeg langflat med influensa, kjempespennende. Tipper det blir noen episoder med Sex & The City eller kanskje jeg skal begynne å se på Divorce? Noen som har sett på den eller har noen andre serier å anbefale?

//Genser H&M//Denimjakke vintage Ralph Lauren//Klokke Gucci//

Silje Pedersen

2 thoughts on “Its all in the details

 1. God bedring, Silje, du får sikkert bare ta tiden til hjelp så godt det går!

  Lekker genser, har hatt lyst på noe sånt en stund, selv om det er veeeeldig upraktisk når jeg baker. Jeg kan ha den på når jeg skriver blogginnlegg, da, ikke sant?

  Jeg synes det er alltid greit å se på Sex & the City når man er syk, på laptop i senga… Jeg også elsker SJP, men har ikke sett Divorce. Er også på jakt etter en ny serie, så jeg skal følge med kommentarene her…
  Håper du blir frisk snarest!
  ❤️👍☀️

  1. Tusen takk, Gry. Du har så rett, jeg er veldig utålmodig av natur, så ikke lett å bare ligge flatt akkurat. Men har nok fått influensa, for dette har slått meg helt ut. Haha, veldig upraktisk til det meste egentlig, men veldig fint! I helgen hadde jeg på den hvite blusen med lange ermer og den ble full av minstens brownies. Godt ting kan vaskes! Har hørt at Divorce og True Detective er bra, så mulig jeg starter på de nå:) Tusen takk! Håper det snart går over:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *