Its a love affair

Silje Pedersen, august 4, 2017 4:32 pm //

IMG_6137B

Det er et par ting i garderoben jeg nok aldri kommer til å kvitte meg med. Du vet de plaggene man nesten får et kjærlighetsforhold til? Dette skjørtet er et av disse. Hver gang jeg tar det på føler jeg meg litt som Carrie i «Sex And The City». Jeg innrømmer mer enn gjerne at jeg er blodfan av serien som forandret mye for meg og sikkert mange andre kvinner på den tiden. Selv nå kan jeg sitte å se på episoder og le godt av alle finurlige datingvisdomsheter eller bli inspirert av alle de fantastiske antrekkene.

IMG_6141b

Selv om jeg nok alltid har sammenlignet meg litt med Carrie når det gjelder lidenskapen til mote og skriving, så er jeg nok også ganske lik Charlotte på mange måter. For selv om jeg er lidenskapelig, så er jeg også ganske fornuftig og reflektert. Det skal mye til for at jeg brenner månedslønnen på ett par sko, men det skjer selvsagt innimellom når man finner noe som får en spesiell plass i hjertet og garderoben. Og da har jeg aldri angret.

IMG_6123B

Men tilbake til skjørtet. Det er vintage og one of a kind, kanskje er det nettopp derfor jeg elsker det så høyt. Hver gang jeg tar det på blir jeg i godt humør-det minner meg litt om en kjærlighet på pinne i masse deilige sommerfarger. Selv om august er i full fremasj tenker jeg at det fint går an å bruke sommerplaggene en god stund til, med en genser eller denimjakke holder man varmen. For du, sommeren er jo ikke helt over ennå!

IMG_6138B

Antrekk: //Skjørt vintage//T-skjorte fra KappAhl-sponset//Veske fra Mango (mange år gammel)// Sandaler fra Prada//Germini blomster fra den lokale matbutikken//