Intervju med VGTV

Intervju med VGTV
12562751_10153726914801265_383789317_o
Først og fremst, tusen , tusen takk for alle fantastiske meldinger og mail angående blogginnlegget Ikke vent for lenge. Responsen og tilbakemeldingene har vært veldig positive og jeg er så takknemlig for alle dere som har delt lignende historier i kommentarfeltene både her, på Facebook, Instagram og privat. Jeg prøver fortsatt å svare på alle, men håper dere skjønner at det tar litt tid med en liten røver som krever oppmerksomhet og en telefon som har ringt ustanselig siden i går.
I dag har jeg blitt intervjuet av VGTV og Mads A. Andersen om selve blogginnlegget, den tøffe veien og all positive responsen som har kommet i kjølevannet. Du kan se intervjuet på VGTV her.
Må innrømme at jeg hadde litt sommerfugler i magen da jeg var tilbake på min gamle arbeidsplass og spesielt når man deler et såpass følsom tema, men det gikk overraskende bra.
Til dere som lurer på hvorfor jeg har delt disse personlige opplevelsene, så er svaret enkelt. Om jeg kan hjelpe til å sette fokus på et tema som jeg synes er viktig og muligens hjelpe en eller annen i samme situasjon på veien, så er det verdt mye for meg. Jeg vet hvor alene man kan føle seg i en slik situasjon. Får vi mer åpenhet rundt disse temaene, så kanskje vil det være lettere for oss å dele opplevelser og erfaringer. Det gjelder uansett om man er prøvere, har opplevd spontanabort eller økt kunnskap om fertilitet etter fylte 30.
Jeg vet at jeg har en stemme og en mulighet til å kunne nå ut til mange, og nettopp derfor deler jeg min historie. Det er lett å la seg blende av alle perfekte bilder og tro at alt er i skjønneste orden, når virkeligheten er helt anderledes. Livet er fylt med både positive og negative opplevelser, magiske øyeblikk og tøffe tak. Jeg er også mer enn den offentlige profilen Motesilje og ønsker å dele mer av mitt liv og mine erfaringer med dere, når jeg nå står helt fritt og uavhengig til å blogge om det jeg måtte ønske. Ønsker dere alle en nydelig helg!

Silje Pedersen

2 thoughts on “Intervju med VGTV

    1. Hei Madde, nei det er så mange som opplever det, men som ikke snakker om det. Håper å bidra til økt åpenhet rundt temaet ved å fortelle vår historie:) Hilsen Silje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *