Intervju med finn.no: Alt du lurer på om designerveskene

Intervju med finn.no: Alt du lurer på om designerveskene

Jeg har blitt intervjuet av finn.no inspirasjon om hva du bør se etter av designervesker og hvordan du kan gjøre et kupp ved å kjøpe brukt. Det er mange av dere som mailer meg angående Dior og Chanel, om hva dere skal se etter og hvordan man kan se om vesken er fake/uekte. Hvilken vesker som er i vinden akkurat nå og de klassiske modellene du kan ha for evig. Du kan lese artikkelen HER.

Jeg har selv shoppet flere av mine vesker brukt og vintage og er veldig fornøyd med det, spesielt sånn som prisene på nye vesker er om dagen.

Minner også om at jeg har lagt ut min Gucci Disco for salg, du finner den HER.

564_1739270792

Og denne rosa godbiten fra Loewe. Du finner annonsen HER

God helg!

706_1496329020
CA62A11A-5FA1-4685-AB40-C5E1204D8C2B

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *