Intervju med Henriette Steenstrup

Silje Pedersen, mars 29, 2017 3:19 pm //

 

 

IMG_8428-1

Jeg har mange baller i luften om dagen, og akkurat denne uken har bloggen måtte lide litt med oppdateringer på morgenen. Med sykt barn hjemme og mange deadlines på saker, strekker ikke alltid tiden til. Men så må jeg også puste med magen og kjenne på alt det jeg faktisk rekker å gjøre!

Jeg jobber for tiden blant anne som journalist for Synsam Magazine og «Bra Folk» og dette er en veldig hyggelig jobb, som gjør at jeg møter mange spennende mennesker. For en stund tilbake intervjuet jeg komiker og skuespiller Henriette Steenstrup om livet, skilsmisse, solbriller og om å gå i leopard-fella. Sistnevnte hendte så ofte at hun nå ofte velger helsvart. Henriette er utrolig morsom, så latteren satt løst hele intervjuet igjennom og du kan lese hele HER.

Jeg har også intervjuet komiker Adam Schjølberg og brytetalentet Grace Bullen. Om du følger meg på Snapchat: silje-pedersen og Instagram @motesilje, så har du kanskje også sett noen av de andre spennende menneskene jeg har møtt i det siste. Ha en fortsatt fin onsdag!