In the studio

Silje Pedersen, mars 4, 2018 3:26 pm //

IMG_8637b

God søndag! Håper dere er ute og nyter det fine været, deilig med litt solskinn.

IMG_8631b

Sjekker opptak med fotograf Lars Lillesveen.

På fredag var jeg i studio med et superteam for å lage flere videoer og innhold til bloggen. Det ble både mote, skjønnhet og hårtips etter innspill fra dere. Vi holdt på hele dagen og jeg gleder meg til å vise dere alt sammen! Det er ganske intenst mens vi holder på, men jeg elsker det og de dagene er alltid så kreative og morsomme. Det er et privilegium å jobbe med andre mennesker som også brenner for det de gjør. Når alle har god innspill og ideer så bare flyr bare dagen unna.

IMG_8642b

Med fotograf og makeupartist Corinne Alice Skau/Wickedhouse.

Og ja, jeg står ofte i sokkelessen foran kamera når det ikke krever høye hæler. Hvorfor ikke? Sparer både kropp og føtter for unødvendig slitasje. Ha en fin dag videre!