I vesken min: Denne redder enhver makeupkrise

I vesken min: Denne redder enhver makeupkrise

 

Om jeg kun skulle klare meg med ett produkt så må det bli dette! Denne paletten redder enhver makeupkrise og gir glød i hele ansiktet på 1-2-3. Du kan bruke den som highlighter, men også som øyenskygge og på leppene om du er i nød.

Annonselink: Jeg oppdaget Illuminate Palette Fra Youngblood Minerals for en del år siden og har sverget til den siden. Jeg liker spesielt at den er kremete og enkel å bruke. Den gir glød og litt fukt, så det oppleves aldri som tørt i ansiktet. Jeg bruker både rosa og brunt i kinnene som rouge, mens gjerne de lyse tonene opp mot bryn eller der hvor lyset naturlig treffer ansiktet som highlighter. De seks nyansene gjør at den passer de fleste og gir masse glans og glød. Jeg tester andre rouge og highlighters med jevne mellomrom, men ingen har foreløpig kunnet måle seg med denne.

Jeg har ofte litt mer med i vesken min en kun denne og gjerne en facial mist som kan piffe opp ansiktet midt på dagen eller før man skal videre når man føler seg litt sliten. Glo Skin Beauty Balancing Mist er en favoritt og liten nok til å passe i vesken.

Annonselink: Min favoritt lipgloss har jeg snakket om før. Clarins Instant Light kommer i mange farger og selv har jeg flere jeg varierer mellom. Sitter godt og gir fin farge uten å føles tykk eller seig.

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *