I baderomshyllen: Solfaktor

I baderomshyllen: Solfaktor

IMG_6943

Jeg har alltid vært en ganske stor fan av Biotherm sine produkter. Lait Corporel har vært fast inventar på baderomshyllen i ganske mange år, personlig synes jeg den er en av de beste body lotions som finnes der ute. Akkurat nå har vakker.no 25 % på Biotherm produkter, så om du også er fan, så kan du skaffe deg Lait Corporel litt rimeligere nå HER. Du får også en folding bag med på kjøpet.

I tillegg er jeg litt avhengig av Aquasource Total Eye Revitalizer i disse dager. Det er en utrolig deilig øyegele som jeg legger under øynene om morgenen. Den har en kjølende effekt, så du rett og slett “våkner” litt og føler deg ganske fresh. Veldig deilig når det føles litt som russisk rulett hvor lenge jeg får sove hver natt om dagen. Den finner du på tilbud HER.

En annen ting jeg ikke kan leve uten er en god solfaktor og helst med faktor 50. Den må være lett, ikke fet og kunne brukes under sminke. Jeg vet jeg sier det ofte, men solfaktor er din aller beste venn når det gjelder hudpleie! Forebygg nå og bruk heller selvbruner i ansiktet, det sparer det mange rynker nedover veien.

Ønsker dere en nydelig lørdag i solskinnet!

 

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *