Hvorfor er noen plagg så vanskelig å finne?

Hvorfor er noen plagg så vanskelig å finne?

IMG_5039

Noen ganger synes jeg det er de enkleste plaggene som er mest vanskelig å erstatte. Jeg er har vært på jakt etter en ny blazer i en hel evighet, men har ikke funnet en som kan erstatte min gamle favoritt fra Zara. Det er så mange ting som skal stemme. Jakken skal være litt innsvinget, stoffet må være i god kvalitet og lengden må være riktig. Ja, jeg er ganske kresen og sikkert i overkant nøye når jeg skal kjøpe nye basisplagg, men det er også fordi de bør tåle tidens tann.

Blazeren fra Zara har vært med på mye moro, men nå tror jeg det er tid for å legge den på hylla til fordel for en ny og denne ser ganske lovende ut. Blazeren har vært med på mang en tur til Paris, og tankene mine går til alle ofrene og pårørende etter fredagens tragiske terrorangrep.

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *