Hvordan blir brudekjolen?

madde

Nå vet vi at det er det italienske luksusmerket Valentino. Men hvordan blir selve kjolen seende ut? Vi må jo tippe litt på forhånd, det er mye av moroa, er dere ikke enig?

Den anerkjente designeren kommer selv i bryllupet og i går uttalte han at hun  kommer til å bli fantastisk vakker, mer ville han ikke røpe. Og med god grunn, det tar jo bort litt av overraskelsen, mener nå jeg. Det er vanlig å velge kjole med lange ermer og ganske tekkelig skjæring, men jeg tror at Madeleine nok kommer til å bli en litt anderledes brud enn det vi har sett tidligere. Hun har en fortid som partyjente og har også ved flere anledninger dukket opp i ganske utringede kjoler i både bryllup og på galla. Men de siste årene har hun bodd i New York, blitt mer sofistikert og farget håret mye mørkere enn tidligere. Hun har blitt mer stilsikker og voksen, så jeg tror kjolen både reflektere dette samt at jeg tror at hun ønsker å være utrolig vakker (som alle bruder) og muligens vekke litt oppsikt med en personlig touch. For selv om hun nå har blitt voksen, så ryktes det at det kommende brudeparet festet langt inn i de sene nattetimer! Så jeg tror nok at festjenta fortsatt finnes, om så i en litt mer polert variant enn tidligere.

Jeg kommer til å sitte parat for TV2.no hele dagen fra rundt kl 14, så dere kan chatte med meg direkte #2madde og høre min mening om kjolen, gjestenes kjole og mye mye mer. Følg meg også på Twitter @motesilje og Instagram @motesilje for oppdateringer.

Foto: All over

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *