Hvitere tenner på under ett minutt

Hvitere tenner på under ett minutt

IMG_1352b

Det er det enkleste og kanskje eldste festtrikset i boken og det funker som bare det! Jeg har alltid med meg en variant når jeg er på reisefot og bruker den om jeg trenger å føle meg litt ekstra fresh. Også helt perfekt på en grå dag som denne, for å få litt farge og liv i ansiktet eller til antrekket.

IMG_1338b

Jeg snakker selvsagt om den lille røde, den røde leppestiften. Jeg vet mange skygger unna, men røde lepper gir umiddelbart hvitere tenner. Du kan sikkert trikset om å bite på en serviett for å unngå flekker på tennene? Jeg gjør faktisk noe annet. Jeg dytter bare forsiktig på leppestiften, kun litt av gangen og maler ikke. Slik får jeg akkurat passe mengde på og slipper å bekymre meg for leppestift på tennene. Når leppestiften har mye fukt, slipper du også å påføre mange ganger i løpet av kvelden.

IMG_1778b

Min røde favoritt: Rouge Pur Couture 40 fra YSL, kjøpt i Paris.

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *