Hva vil dere ha?

Hva vil dere ha?

6A0F7C95-AC4A-4AE6-958B-84E7D924589C

Jeg trenger litt innspill fra dere, hva ønsker dere her på bloggen? Jeg jobber med en del nye planer, innhold, struktur og oppsett. Nå har jeg blogget i veldig mange år og av og til går det litt i stå på inspirasjonsfronten. Jeg lurer på om dere vil at jeg skal dele mer private ting, tanker om mammalivet, mer fokus på business og familie? I tillegg til mote og skjønnhet. Vil dere ha flere videoer?

Og er det for tidlig å begynne å prate om julebord og juletemaer som vi ofte begynner tidlig på, som kalendere, julegaver som må bestilles og kjoler som helst skal rekke frem til julebordet? Ønsker meg gode innspill på dette så jeg kan legge opp et løp de neste to månedene.

Jeg elsker alle spørsmål og kommentarer:) Men hver dag så svarer jeg på ca 30-40 spørsmål på alle sosiale medier og det tar på. Jeg håper å samle alle spørsmål og ta de opp på en måte som gagner alle. Kanskje et innlegg i uken som er et spørsmål og svar med Silje?

Håper dere alle har hatt en fin Halloween, her har det vært topp stemning for store og små!

Silje Pedersen

21 thoughts on “Hva vil dere ha?

  1. Hei Kristin, helt topp! Enkel hverdagssminke er det vi alle gjør mest, så jeg skal fokusere på det i en video. Jobbantrekk er notert:) Ha en fortsatt fin dag!

 1. Har super lyst til å se din veskekolleksjon! Gjerne en video, hvis det er mulig. Sminketips- synes du alltid er så flott sminket. Legger du fokus på øyne eller lepper og hvordan sminker du deg?
  Ellers synes jeg du har en fantastisk blogg!

 2. Hei Silje
  Mener å huske at du gjorde en liten research på hva vi lurer på f.eks ang sminke…så sminketips/video har jeg ventet på😉

  1. Hei Ann-Helen, ja men fint du tar det opp igjen, ikke alt går alltid etter planen..MEN, jeg skal filme til uken og da kommer denne videoen på sminketips! Håper å få laget et par stykker som dere kan bli inspirert av både i hverdagen og tiL fest:)

 3. Hei 🙂
  Jeg personlig leser bloggen din for mote/skjønnhets tips. Vil gjerne lese om makeup du kan anbefale og hvordan mixe nye/gamle klær.
  Jul: I utgangspunktet så liker jeg å vente med jula til desember… Men innlegg om for eksempel julekalendere og julebordkjolen bør jo komme litt tidligere 🙂
  Klem fra Lillian

 4. Tror du selv har mer lyst på noe nytt enn dine lesere! :-)Veldig fin blogg. Alt med måte! Synes, du er veldig flink.

  Ja til innlegg “spm og svar med Silje”.
  Jeg selv er ikke glad i video innlegg men det er jo mulig at jeg er litt “gammeldags”:-)

  Lykke til!

  1. Hei B, så hyggelig å høre, det setter jeg stor pris på! Helt ok det, jeg synes det er topp med forskjellige innspill. Video er en ting som vi ser tar av mer siden det jeg gjør ofte er så visuelt. Og det er en fin måte for meg til også å vise ting på forskjellige måter:) Tusen takk!

 5. Hei 🙂
  Elsker antrekksbilder, sminketips og vintagekupp/-tips 🙂
  Kunne gjerne ha tenkt meg tips til hva man kan finne på med barn, har selv en gutt på tre år og syns det kan være vanskelig i blant 🙂

 6. Kanskje tips som er litt samlet feks 5 antrekk til ut å spise og 5 antrekk til mer formell jobb, og at du viser alle antrekk, er ikke like moro med bare bilder av klærne. Og tips til raskt sminking for en småbarnsmor. Liker at det er en bra miks av mote og litt personlig, men hovedfokus på mote etc.

 7. Tips til jobbantrekk, gjerne noe som passer til årstidene. Kaldt på kontoret 😅 Ellers både ønsker jeg meg og trenger tips for hvordan man kan kle seg når man er 156 cm høy. Alt som vises på blogger osv blir jo ikke fint for oss små. Du selv er jo så høyreist og flott. Klær fra kjedebutikker er mest aktuelt for meg, så tips derfra er fint. Nå er jo du flink til det fra før også da. Lykke til!

 8. Hei,
  Takker først for masse inspirasjon!
  Jeg ønsker meg tips om jobbantrekk jeg også og stilig tilbehør.
  Gjerne i fine farger og med en overraskende vri 🙂

 9. Hei! Syns bloggen din er kjempeinspirerende som den er. Liker at den ikke kun er om mote og skjønnhet, men også omhandler livet slik det er for de fleste. Med opp og nedturer, ikke bare et glansbilde slik mange andre fremstiller livet sitt.
  Det er ikke for tidlig med jul og julebordsantrekk, jeg skal på julebord om 2 uker og aner ikke hva jeg skal ha på meg. Så jakk takk til forslag! 😊
  Spørsmålsrunde på bloggen var også en god ide. 😊
  Klem fra en som har lest bloggen din i mange år.

  1. Hei Camilla, så hyggelig å høre!:) Skal også snart selv på julebord, så tenker det kommer snart:) Tusen takk for så fine ord, det tar jeg med meg! Klem fra Silje

 10. Hei Silje
  Takk for en fin inspirerende blogg som alltid er hyggelig lese
  Ønsker flere hverdagsinnlegg om livet som mamma pluss og minus dager. Tips om hud og produkter spesielt Babor som jeg har blitt veldig glad i pga tips fra deg
  Julegave og interiørtips
  Kanskje ekstra hyggelig innlegg hver fredag med små tips som gjør helgen fin. Kan vere anbefaling av ett hyggelig sted gå ut spise i Oslo, anbefaling av en god vin til helgen osv
  Her ble det mange tips. Håper du kan bruke noe av dette
  Ha en super søndag😊😊

 11. Hei Silje; jeg er veldig glad for at du i liten grad eksponerer datteren din på bloggen. Jeg synes at du allerede er god til å inspirere, men vil gjerne ha mer om det å sette sammen gode og litt kule antrekk til voksne damer – både til jobb og fest. Sminketips og info om produkter til hud og hår er også kjærkomment. Reisetips er også alltid spennende 😊👍🏼

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *