Hva vil dere ha?

Silje Pedersen, oktober 31, 2018 8:37 pm //

6A0F7C95-AC4A-4AE6-958B-84E7D924589C

Jeg trenger litt innspill fra dere, hva ønsker dere her på bloggen? Jeg jobber med en del nye planer, innhold, struktur og oppsett. Nå har jeg blogget i veldig mange år og av og til går det litt i stå på inspirasjonsfronten. Jeg lurer på om dere vil at jeg skal dele mer private ting, tanker om mammalivet, mer fokus på business og familie? I tillegg til mote og skjønnhet. Vil dere ha flere videoer?

Og er det for tidlig å begynne å prate om julebord og juletemaer som vi ofte begynner tidlig på, som kalendere, julegaver som må bestilles og kjoler som helst skal rekke frem til julebordet? Ønsker meg gode innspill på dette så jeg kan legge opp et løp de neste to månedene.

Jeg elsker alle spørsmål og kommentarer:) Men hver dag så svarer jeg på ca 30-40 spørsmål på alle sosiale medier og det tar på. Jeg håper å samle alle spørsmål og ta de opp på en måte som gagner alle. Kanskje et innlegg i uken som er et spørsmål og svar med Silje?

Håper dere alle har hatt en fin Halloween, her har det vært topp stemning for store og små!