Hva skal jeg ha på meg?

Hva skal jeg ha på meg?

DD1D5A36-DC15-42E2-B280-E9C08F7A522E

God fredag!

Det jeg føler alle snakker om akkurat nå, er hva skal jeg ha på meg? Når været er slik som nå, synes jeg selv det er litt utfordrende å kle meg. Jeg er ikke kommet helt til strømpebuksevær ennå, så da tar jeg vrien på antrekket med sommerkjolene over jeans. Da blir det ikke like kjølig og jeg får brukt kjolene mine enda litt til, noe som er et stort pluss. Da jeg var i København forrige uke, tuslet jeg rundt slik på litt shopping.

En t-skjorte eller en høyhalset genser er også et smart tips for å få antrekket til å holde litt lenger. Er kjolen veldig utringet, synes jeg en t-skjorte er et godt valg spesielt om du skal ha det på jobben. En jeans i ankellengde passer bra under kjolen og jeg går fortsatt i pumps enn så lenge. Når det blir kjøligere kan du gå for et par tynne strømper i pumpsene eller netting, det er også kult. Sneakers eller boots fungerer også fint til et slik antrekk. 05CB281E-4542-4594-B443-F48D6BAE707D Lag på lag er altså en smart måte å kle seg på nå.

 

 

 

Akkurat den tiden her er det jo typisk å bli forkjølet nettopp fordi man kler på seg altfor lite! Nå er det snart helg. I dag skal jeg ta en tidlig dag om jeg får det til. Det har vært en hektisk uke med mye moro og spennende jobber, men nå trenger jeg både litt egentid og kvalitetstid med familien. Jeg jobber med et innlegg om ukesmål og et par andre spennende ting, så det er på vei til bloggen. Enn så lenge så ønsker jeg dere alle en fantastisk helg når den kommer!      

Silje Pedersen

One thought on “Hva skal jeg ha på meg?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *