Husker du å smøre deg her?

Husker du å smøre deg her?

Ettersom man blir eldre er det enda viktigere å tilføre nok fukt. Ofte i form av fete kremer og ampuller. Sammen med Babor har jeg laget en video som viser litt av hvordan jeg bruker både krem for hals, kropp og ampuller. Jeg tror veldig mange glemmer å smøre halsen sin godt og dette er noe man kan angre bittert på senere. Selv synes jeg faktisk linjene er mye tydligere på halsen enn i ansiktet. Så jeg var veldig glad for at Babor har kommet med denne nyheten Babor Neck and Decolette Cream.

52177093-CC65-4F5B-8BD3-57AA71F873FA

Babor Neck and Decolette Cream Dette er en krem som jobber med akkurat det den sier, hals og utringning. Etter mange år sittende i solen + amming, så har jeg sett at det faktisk er brystet og halsen som har fått hardest medfart hos meg. Det optimale  er selvsagt å ikke utsette seg selv for sol, men de fleste av oss gjør jo det innimellom. Hals og décolleté er sensitive områder med lite fettvev, færre talgkjertler, samt at kollagenfibrene er mindre tett sammenvevde. Huden behøver derfor her ekstra omsorg for å holde rynkene borte. HSR Lifting Neck & Decollete Cream smelter inn i huden som flytende silke og er full av aktive ingredienser. Multitendyn Plus-komplekset med ekstrakt av soyabønner, erter og hirse kombinert med tanninsyre, minimerer linjer og øker hudens elastisitet.Ved regelmessig bruk reduseres pigmenteringen og nye forhindres fra å dannes, takket være en spesiell eksopolysakkarid som inngår i det aktive komplekset. 

 

C93AE946-876C-4574-84F0-B8778228041B

Babor ReVersive Anti-Aging Glow Body Cream

Endelig en ganske fet og god kroppskrem som gir masse fukt! Jeg må innrømme at det gir en lukseriøs følelse å smøre på denne kremen på badet etter dusj eller bad. Begge kremene gjør seg fint på badehyllen og er et flott julegavetips. Denne kremen fremmer hudens regenerering og forbedrer hudtonen. Glow-tech pigmenter gir en luksuriøs glød til huden. Den har en rik, silkeaktig tekstur med den eksklusive ReVersive duften

  • Stimulerer cellefornyelse og forbedrer hudtonen
  • Vitaliserer og gir huden glød
  • Ultrafine glow-tech pigmenter tilfører et luksuriøst shimmer til huden
  • Rik og silkeaktig tekstur
  • Eksklusiv Reversive duft
521CA6B9-B5A1-4C37-916B-EC29B6E902CA
Babor 3D Firming 7x2ml

Dere vet jeg er fan av ampullene fra Babor og mange spør om hvordan man skal bruke dem. Ofte får jeg spørsmål også om man skal bruke hele ampullen eller hva jeg gjør med det som er igjen. I denne videoen viser jeg hva jeg gjør. Det finnes mange forskjellige ampuller, noen er oppstrammende mens andre er mer for glød eller fukt.

Babor 3D Firming 7x2ml er en ampull som jevner ut fine linjer og rynker, forbedrer elastisiteten og styrker ansiktets konturer. Gir ansiktet et løft med fastere konturer, styrket kjevelinje og spenstigere hud som resultat. Inneholder ekstrakt fra gul valmue som styrker og former, ekstrakt av hylleblomst og tropisk mandel for økt spenst og fasthet, og fuktighetsgivende hyaluronsyre. Påfør Babor 3D Firming 7x2ml etter rens. Bruk medfølgende åpner eller en serviett for å bryte flaskehalsen. Knekk av ved den nederste fargemarkerte ringen. Hell konsentratet i håndflaten og påfør på ansikt, hals og decollete. Følg opp med passende krem. Husk å bruke ampullen først, deretter krem✨

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *