Hudpleie som gir glødende hud

Hudpleie som gir glødende hud

IMG_1578-1b

Drømmer du om glød og spenst i huden? Det tror jeg de fleste gjør. Allikevel er det mange av oss som glemmer at en fin og glødende hud starter med gode hudpleierutiner. Dropper vi de gode rutinene vil alltid resultatet utebli. Det finnes ingen snarvei til verken perfekt hud eller trent kropp, man må faktisk jobbe litt for det.

44725

På tirsdag hadde jeg et event sammen med BaborThe Thief hvor nettopp fokuset var på gode hudpleierutiner, rens og fuktighet. Vi spiste frokost i solen på terrassen, før vi startet dagen med å prøve ut renseprodukter fra Babor.

44717

Det er sikkert mange av dere som kjenner til ampullene fra Babor, de er kjent verden rundt og gir masse fukt og glød. De er perfekte som en kur opp mot noe spesielt, om du skal i bryllup eller en annen fest i sommer. Om du bruker disse ampullene en ukes tid, så kommer du virkelig til å se forskjell. Men for at de skal kunne trekke ned i huden, så må huden først være helt ren.

44734

Jeg blir alltid så engasjert når jeg presenterer, veldig gøy å få være med på slike ting når man vet at produktene gir godt resultat. Anki Hansen fra Real PR og Anne fra Babor viste oss gode teknikker på hvordan vi skal få mest mulig ut av rensen, slik at huden er motakelig for de gode produktene som hjelper oss gjennom dagen og natten.

44745

Min gode venninne og blogger Anne Brith tok bilder mens jeg pratet i vei. Vi renset først med oljen HY-ÖL som passer alle hudtyper, deretter peeling med Mild Peeling Gommage Douceur. Visste du at du kan peele 2-3 ganger i uken om peelingen har fine korn? Og spesielt på områder som hake og rundt munnen, der mange er plaget av uren hud. Deretter fikk vi på Refreshing Foam Mask, en fantastisk maske som er veldig fin nå på sommeren etter en dag på stranden.

IMG_1445

Kanskje er du en av de som dropper kveldsrutinen med rens? Ikke gjør det! Det er faktisk altfor mange som bare tror at en lotion eller ansiktsvann er det som skal til. Men husk at ansiktet ditt blir utsatt for utallige miljøutfordringer og forurensning gjennom dagen. Ofte ser jeg at jeg er ganske svart i huden når jeg renser, og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri legger meg uten å rense. Uansett hvor sent det er. Jeg tror det er mye av grunnen til at jeg nesten alltid har hatt så fin hud.

44762

Designer og blogger Marthe Kveli Valleberg og designer Marte Krogh tester ut behandlingen. Tips fra Anne som jeg skal ta med meg, er å ha håndkler liggende på badet som man tørker av rensen med, det gir en deilig luksus og spafølelse hver dag. En annen lur ting som jeg selv også sverger til, er å bruke et hårbånd. Da slipper du å få produktene i håret og at håret blit vått.

44806b

Designer og blogger Benedicthe Bjerke prøver Refreshing Foam Mask-den beste masken jeg har testet.

44800b

44683

Jeg er så fornøyd med huden min nå. Jeg har brukt produkter fra Babor i et par måneder og er nå kvitt en del kviser og litt tørr hud. Det er ikke noe jeg har delt så mye med dere, men i januar fikk jeg en del uren hud. Det gikk med mye foundation og dekkstift, før jeg skjønte at noe måtte skje. Løsningen ble faktisk å bytte hudpleieprogram og produkter, og gi huden en ny kickstart. Nå stråler huden og jeg er klar for sommeren!

44707

Det ble et rosa antrekk til denne frokosten. Valentino-skoene som jeg kjøpte i Roma da jeg var gravid med Ella Victoria er et av mine beste kjøp. Jeg er så glad for at jeg kjøpte lav hæl, det gjør at jeg har fått brukt de så mye mer. Topp fra KappAhl, skjørt fra Zara og belte fra Gucci.

IMG_1457b

Med stylist og personlig shopper Cornelia Brunasso på takterrassen på The Thief.

IMG_1579

Takk til alle som kom på eventet, det var en herlig start på dagen! Legg gjerne igjen spørsmål om dere har noen angående hudpleierutinene mine.

Foto: Eva Rose

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *