Hot trend: Sneakers med tykk såle

Hot trend: Sneakers med tykk såle

IMG_8612

Hei mandag!

Det føles kanskje ikke sånn akkurat nå, men snart smelter snøen og det blir garantert sneakertime! Jeg har så smått startet allerede og før helgen kjøpte jeg meg et av disse øverste parene, kan du gjette hvilken?       balenciaga-WHITEGREY-Triple-S-Sneakers

Det har absolutt ikke gått meg hus forbi at “alle” vil ha snakersene fra Balenciaga, men for en som allerede var med på Buffalo-trenden på 2000-tallet, så må jeg innrømme at det rett og slett ikke frister like mye… Jeg kan godt gå for en høyere såle, men jeg min stil er vel mer nett og feminin. Dessutten er prislappen litt for stiv for et par sneakers. Men det finnes jo masse gode varianter og alle billigkjedene har sine utgaver, som Zara og Mango.   soft-blanco-buffalo-1_buffalo-london_shoes_storm_1  

Jeg betaler gjerne litt mer for et par sko om jeg vet at kvaliteten er bra. Jeg er rett og slett blitt for gammel for å løpe rundt i sko som er veldig ukomfortable. I hverdagen må det være litt praktisk, så lave boots og sneakers blir brukt ganske flittig. Det passer til det meste og er både kult og fint. Har du en jobb som krever pumps eller andre typer sko, så er det jo ikke noe i veien for å gå med et par behagelige sko frem og tilbake til jobb.  

Silje Pedersen

15 thoughts on “Hot trend: Sneakers med tykk såle

 1. Hvilket par sneakers kjøpte du av de som var avbildet øverst i innlegget? Jeg kjøpte meg også et par sneakers i dus rosa semsket skinn fra vagabond på lørdag. De var så fine:) Det var det litt hæl på de, men de var allikevel nette i fasongen. Elsker at det forhåpentligvis snart er vår:)

  1. Hei Hildegunn, jeg kjøpte meg de helt til venstre, superfornøyd! Air Max 97. De er i fløyel, så håper våren kommer snart! Jeg tror jeg vet hvem du mener, de er superfine. Jeg synes rett og slett disse var best i sålen, omtrent som å gå på skyer og det kan man like:) Ha en nydelig dag videre!

 2. Fine Silje!
  Tror din blogg var den første bloggen jeg begynte å lese, og jeg klikker meg fremdeles innom daglig. Finner så mye fin inspirasjon her! Og så liker jeg holdningen og verdiene dine!! Liker forøvrig godt at bloggen din ikke er spekket med reklame for ditten og datten. Det blir til slutt vanskelig å vite hva som er “genuint” og hva som ikke er det. Og så tipper jeg at du kjøpte skolene til venstre (evt i midten :))
  Ha en fortsatt fin dag!

  Klem Cecilie

  1. Så hyggelig å høre! Det setter jeg utrolig stor pris på å høre:) Ja, det ble de til venstre:) Som smør på beina og føles nesten litt som å gå på skyer…Ha en nydelig kveld! Klem fra Silje

  1. Hei Veronica, ja, det ble de til venstre! Godt dere kjenner meg:) Air Max 97 i fløyel, kjøpte de på YME på Paleet. Har ikke sett de andre steder, men de finnes sikkert på nett!

 3. Hehe. Rart hvordan noen trender kommer og går. Jeg styrte unna Buffalo på 90-tallet, og dagens arvtakere frister heller ikke, selv de du har kjøpt var veldig søte. En 90-tallsklassiker jeg antakelig kommer til å kjøpe meg denne våren er Adidas Superstar. Da jeg gikk på ungdomsskolen var det varianten som var svart med hvite striper som var det hotteste. Jeg har sett meg ut et par nå i hvitt med gullstriper. Tror det blir flott og fresht til f.eks. denimskjørt bare sola titter fram litt. 🙂

  1. Ikke sant?? Noen ganger sitter jeg på visninger og humrer godt for meg selv. “Den går jeg ikke på igjen” tenker jeg ofte. Ja, de her var faktisk akkurat ikke så klumpete men mer feminine og veldig gode i sålen. Yes, de hadde jeg også! De med gull er superfine og passer til det meste. Vi får håpe på litt sol og mindre snø om ikke så lenge:)

  1. Har du også noen tips å holde de rene og prnge, spesielt lyse/hvite blir så «grå» fort. Gjerne tips til å holde jvite såler pene også😅

  2. Jeg bruker 39 i størrelse på vintersko/støvletter og tok 39 i denne:) Og jeg bruker impregnering og du kan rengjøre de hvite med tannpasta og tannbørste når de begynner å bli litt grå. Det fungerer skikkelig bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *