Hot trend: Sneakers med tykk såle

Silje Pedersen, mars 5, 2018 8:00 am //

IMG_8612

Hei mandag!

Det føles kanskje ikke sånn akkurat nå, men snart smelter snøen og det blir garantert sneakertime! Jeg har så smått startet allerede og før helgen kjøpte jeg meg et av disse øverste parene, kan du gjette hvilken?       balenciaga-WHITEGREY-Triple-S-Sneakers

Det har absolutt ikke gått meg hus forbi at «alle» vil ha snakersene fra Balenciaga, men for en som allerede var med på Buffalo-trenden på 2000-tallet, så må jeg innrømme at det rett og slett ikke frister like mye… Jeg kan godt gå for en høyere såle, men jeg min stil er vel mer nett og feminin. Dessutten er prislappen litt for stiv for et par sneakers. Men det finnes jo masse gode varianter og alle billigkjedene har sine utgaver, som Zara og Mango.   soft-blanco-buffalo-1_buffalo-london_shoes_storm_1  

Jeg betaler gjerne litt mer for et par sko om jeg vet at kvaliteten er bra. Jeg er rett og slett blitt for gammel for å løpe rundt i sko som er veldig ukomfortable. I hverdagen må det være litt praktisk, så lave boots og sneakers blir brukt ganske flittig. Det passer til det meste og er både kult og fint. Har du en jobb som krever pumps eller andre typer sko, så er det jo ikke noe i veien for å gå med et par behagelige sko frem og tilbake til jobb.