Hold på treningsrutinene i julebordsesongen

Hold på treningsrutinene i julebordsesongen

IMG_6955b

Julebordsesongen, den er både elsket og hatet. Det er gøy å gå på fest, men også veldig utfordrende å holde på de gode hverdagsrutinene, kanskje spesielt treningen. Etter mange år på baken med diverse julebord i desember så har jeg laget meg en rutine som fungerer ganske så bra.

Planlegg hver uke. Julebord på tirsdag og fredag? Tren mandag og torsdag. Nøkkelen til kontinutet er nettopp planlegging og gjennomføring. Ha en date med deg selv og la julebordene være gulroten.

Bytt om på dagene. Du kan ikke gjøre noe med jobbens fastsatte julebord, men du kan bytte om på dine dager med trening, selv om det gjør at du går glipp av favorittklassen den uken. Kanskje på tide å prøve noe nytt uansett?

Tenk over hvor mye du drikker. Før i tiden kunne jeg drikke mye uten å kjenne det dagen etter, men den tiden er over. Nå vet jeg akkurat hvor mye jeg tåler. Noe kommer selvsagt også an på dagsformen. Ikke alle dager er like, har du fått lite søvn kan det hende at du tåler mindre. Jeg må innrømme at jeg synes ikke det er verdt å ødelegge en hel dag etterpå for et par ekstra glass med alkohol. Mitt triks er å drikke ganske mye vann gjennom hele kvelden.

Har du kommet til helgen og ingen trening i boks? Hvorfor ikke avtale med mannen at du skal trene en times tid lørdag eller søndag? Jobber han, så spør svigers eller foreldre om litt hjelp med barnevakt om det trengs. Eller ta med barna ut og ak. Løp opp og ned med kjelken og ungene etter deg, det får opp pulsen! Når dere er tilbake setter du ungene foran TV med litt varm sjokolade mens du gjør sit ups, arm og benøvelser. Helt innafor.

Gikk det skeis denne uken? Fortvil ikke. Det kommer en ny sjanse neste uke. Planlegg på nytt og tenk over hva som gjorde at kabalen ikke gikk opp.

Har du noen gode tips? Del gjerne!

God treningsuke!

PS: Stikker innom med en ny oppdatering litt senere i dag også:)

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *