Varm og fin med skjerf

Varm og fin med skjerf

IMG_1359b

I går var dagen her. Nå er det på tide å pakke seg inn i varme og gode ullskjerf! Til og med vantene måtte frem, så kaldt og uggent var det. Jeg er en sånn frysepinn som synes det er kaldt ganske fort, så både lue, skjerf, vanter og ullundertøy kommer raskt frem når høsten kommer.

Jeg elsker deilige ullskjerf og har etterhvert en ganske så heftig samling av både tynne små og store kashmir-varianter, alt ettersom hvilken jakke jeg har på meg.

Denne favoritten fra Burberry går jeg aldri lei, det er en klassiker i kamelfarge med ruter og fargene. Personlig så varierer jeg her hjemme med alt fra kupp hos KappAhl, H&M og Gina Tricot til litt dyrere varianter som Baby Kenza, Kashmina og Burberry. Hva med dere?

Skjerf og smykker er den enkleste måten å gi liv til antrekket på. Det skal lite til, et fargesterkt skjerf gjør ofte stilen mye mer spennende og får straks nytt liv i en gammel jakke. Klikket meg akkurat selv hjem dette i denne lekre fargen, liker også dette og dette kule herreskjerfet. Det blir glatt en gave til mannen som jeg kan låne litt når jeg vil.

Ønsker dere alle en fin tirsdag!

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *