H&M Exclusive Conscious Collection

H&M Exclusive Conscious Collection

Red carpet, glamour, organisk bomull og resirkulert polyester. H&M fortsetter med sin populære Conscious Collection, og i år kommer de med hele to kolleksjoner i samme slengen. Den ene har sommerlige kjoler, shorts og topper, mens den andre er mer eksklusiv og består for det meste av glamorøse kjoler. De to første to kjolene er virkelig flotte festkjoler, men elsker også settet i fuksia og den limegrønne kjolen. Tipper det blir hard konkurranse om kjolene når de legges ut for salg på nett og i kun to av butikkene i Oslo 12. april. Du finner meg garantert i køen, håper nemlig på å sikre meg et par av herlighetene, men kanskje spesielt den øverste kjolen med de lilla detaljene…

Foto: H&M

Silje Pedersen

6 thoughts on “H&M Exclusive Conscious Collection

  1. Mye lekkert! – Men den øverste kjolen, med lilla detaljer på overdelen, er en favoritt hos meg også! Den er jo bare helt gorgeous! <3 Lykke til i køen! 🙂 Klem, Ida.

  2. Kjolen med lilla detaljer er definitivt en favoritt! 🙂 Helt nydelig. Men jeg har også veldig sansen for den magentafargede kjolen 🙂 Garderoben min trenger helt klart noen fargesprakende innslag, så du skal ikke se bort i fra at en av disse kjolene må kjøpes!

    1. Hei Karoline, den kommer på Karl Johan, bogstadveien og Oslo City, samt Galleriet i Bergen. Hilsen Silje

  3. Hei!
    Nydelige kjoler. Jeg fikk tak i den fantastiske grå med rysjer. Men når kan jeg bruke en sånn kjole? Den er vel for fin å ha som gjest i bryllup? og jeg er ikke så ofte på ball…

    1. Hei Mia, den er jo fantastisk vakker, men jeg skjønner hva de du mener. I et bryllup kan den fort bli litt for lik en brudekjole. Hva med en sommerfest? Du skal sikkert på noe festlig i sommer, og jeg synes vi absolutt kan dra på litt på fest. Du kan jo også tone ned utrykket med en skinn-eller olajakke. Hilsen Silje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *