Hint hint

Hint hint

7516813856__MG_9870_edited-1

Annonse

Kommer du også av og til med diskre hint og ønsker til din kjære når julen nærmer seg? Det gjør jeg, vi er nemlig ikke alltid like enige i om gavene skal være praktiske eller romantiske. Ofte ender det opp med at jeg får noe av begge deler, gjerne både varme tøfler og skiutstyr eller et lekkert smykke og undertøy. I år skal jeg sørge for å hinte godt nok, så han skjønner tegningen.

7516813856__MG_9877b

Det å føle seg fin fra innerst til ytterst gir en god følelse og det er aldri feil med lekkert undertøy. I det siste har jeg fått øynene opp for BonBon Lingerie, et undertøy merke som ble etablert i 2004 i Estland. Alle produktene er håndlaget i Tallinn og det er stor fokus på design, kvalitet og passform. Her er det mye lekkert! Fra november finner du BonBon Lingerie i alle Marinka og Mymuse nettbutikker.

7516813856__MG_9909b

Det er noe litt lukseriøst ved det å ha lekkert undertøy i skuffen. I det siste må jeg innrømme at jeg har gått mer bort fra bh med spiler og tyr heller til bh og topper uten, det er rett og slett mer behagelig. Jeg ser alltid etter gode snitt, glamorøse og vakre detaljer. Men undertøy må også være behagelig og sitte godt, ofte velger man jo litt forskjellig til fest og hverdags. En bh med en lekker blondekant kan være en elegant detalj under en skjorte eller topp når man skal på fest.

IMG_2943b

BonBon Lingerie har mange forskjellige kolleksjoner fra klassisk til trendy, så her kan alle finne det de liker best. Bli med på BONBON LINGERIE kundekveld hos Marinka på onsdag 22.10 kl 17-19 på Storo Storsenter og ta en nærmere titt på kolleksjonene og den mystiske undertøys verden.

Du får -20% rabatt på undertøy og tilbehør, kanskje finner du en liten julegave til deg selv? De 20 første kunder får en liten gave, så her gjelder det å være tidlig ute!

7516813856__MG_9891b

 

Silje Pedersen

2 thoughts on “Hint hint

  1. Hei Silje, nydelig undertøy!
    Her hintes det også noe som mannen og setter pris på😃
    Leppestiften som vises på bildet så også flott ut, vet du hvilken farge og merke er det?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *