Helt hårfint

Helt hårfint

3E1108EC-6C62-4A42-8823-201A8FB5513B

Hår, farge og frisyre. Det er ganske personlig det. Jeg er en sånn person som alltid har vært veldig opptatt av hår og frisyre. Fra rett og langt til 80-talls korketrekker, svart (helt forferdelig!!), kul lugg og platinablond da jeg i min tid jobbet som modell. Jeg var uredd så ble brukt i mange kampanjer, men du og du så jeg angret på at de fikk farge håret mitt mørkt. For det som skulle bli litt mørkere ble faktisk nesten helt svart. Og det kledde jeg selvsagt ikke.

Jeg tror veldig få kler å bytte totalt farger, med mindre man er en slik person som kler alt. Det er det få som gjør. Dessutten er det en kjempestor jobb å holde på med, ettervekst og behandlinger for å holde det gående. Jeg har flere ganger vurdert Bayalage, noe jeg synes er så fint på andre. Men det krever tålmodighet og sparing, noe jeg er fint lite flink til (og hei hvor de går hårene synes). Etter prøving og feiling i mange år, har jeg kommet frem til at jeg liker best å ha de fargetonene som jeg har nå. Jeg er lys, men med min egen musebrune farger i bunn, som gjør at det blir et bra spill i håret mesteparten av tiden.

Mange mailer meg og spør om jeg kan spørre frisøren min Carina på Hairport om fargen hun bruker. Men det er faktisk slik at selv om du liker min farge, så er det ikke sikkert at den blir akkurat lik på deg. Vi har jo alle forskjellig utgangspunkt og fargetoner. Men jeg er også sånn, vil gjerne ha noe lignende det jeg har sett på en annen eller et bilde, spesielt når det kommer til klipp. Og fargen, den har jeg blitt veldig gode venner med hos Hairport. Carina vet hvordan jeg liker det og hun er en superhyggelig dame som er flink til å veilede. Nå vet ikke jeg hvordan du liker å ha det hos frisøren, men jeg liker best å gå til noen som er ærlig. Spør jeg, så får jeg svar. Hva tror du om det, nei eller ja og hvorfor ikke? Så diskuterer vi oss frem til hva som skal prøves.

Etterhvert som jeg har blitt eldre har jeg innsett en del ting. Akkurat når det gjelder håret, så vil jeg bare ha det fint. Jeg klipper det jevnlig og får min “fix” ved noe anderledes når jeg bestemmer meg for å gå for kortere sveis. Jeg vet mange sier at det kun er hår, men for meg er nok manken litt mer enn det. Frisyren er en del av personligheten.

Ha en fortsatt fin tirsdag!

 

Silje Pedersen

4 thoughts on “Helt hårfint

  1. Hei Silje! Du kler den hårfasongen og fargen du har nå veldig godt. Helt enig med deg at det er viktig at frisøren sier ifra hva som er kledelig, eller ikke kledelig når det gjelder hår. Andre ser deg på en litt annen måte enn du ser deg selv. I blandt kan man bli litt blind på seg selv.
    Jeg likte godt innlegget om concealere, synes det er vanskelig å finne en som jeg virkelig liker. Kan jeg spørre hvilken foundation du bruker for tiden? Kom gjerne med noen tips her også 🙂 Ha en fin kveld! 🙂

    1. Tusen takk, så hyggelig å høre:) Akkurat nå tester jeg litt forskjellig, bruker både MAC Studio Fix Fluid, Babor Serum Foundation og YSL touche eclat all in one glow foundation. Alle tre er veldig gode, men på litt forskjellige måter. Jeg kan lage innlegg på dette, flere som har sendt meldinger om Foundation tips:) Ha en fortsatt fin kveld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *