Helt ærlig

Silje Pedersen, juni 4, 2018 12:55 pm //

Fa03-06-2018-22-54-37-1 Det er noe rart med dette livet, det går i bølgedaler. Noen ganger helt på topp, en mellomting eller rett ned i kjelleren. For meg har denne våren vært en blandet opplevelse med mange fine topper, men også flere svært tunge stunder. I disse mørke takene har jeg måttet både tenke og føle på mye som jeg aldri har orket å ta tak i tidligere, og det har gjort meg både sårbar og sterkere. Når jeg ser tilbake nå, så vet jeg at dette har styrket meg, allikevel er det sårt. Og kanskje vil det være sårt en god stund. Kanskje vil det være som et åpent sår som trenger tiden til å gro. Og den tiden får det bare ta, det må jeg bare akseptere. Det er mange måter å skjerme seg selv når man står midt oppi noe som krever mye av en. Noen blir innesluttet og trekker seg vekk fra andre. Selv har jeg måttet hardprioritere kun akkurat det jeg har overskudd til og tørre å si ifra at jeg ikke kunne ta på meg mer, enten det gjaldt jobb eller familie. Det var veldig tøft, men helt nødvendig for å ikke gå på veggen. F03-06-2018-22-59-10 Endelig begynner jeg meg som smått å føle meg som meg selv. Selv om det fortsatt svinger litt fra dag til dag. Denne prosessen har gjort meg mer observant på kroppen og spesielt i forhold til hva jeg trenger av overskudd for å være den beste utgaven av meg selv på jobb, som mamma og ektefelle. For meg er det ekstremt viktig å tenke helhet. Vi har bare en kropp og den skal helst vare lenge.   Det siste året har nære familiemedlemmer rundt meg slitt med helsen og det kjenner jeg skremmer meg. De er jo ikke gamle, men sliter med plagsomme sykdommer som gjør hverdagen utfordrende. Jeg tenker at ved å gjøre en innsats nå, så kan man forhåpentligvis investere i sin egen helse. Både mentalt og fysisk. Trening er en god del av livet mitt, men som jeg har sagt før så går det noen ganger i bølgedaler. Jeg sikter mot 3-4 ganger i uken og enten det blir det eller 2, så sier jeg meg fornøyd og går videre. b04-06-2018-12-38-06

Ny uke, nye sjanser! Det er litt som med mandager, vi ønsker å utsette helgen en dag til når søndagen går mot hell. Men der har jeg lært meg selv til å tenke anderledes de siste årene. For en mandag betyr faktisk bare nye muligheter! Nye sjanser til å ferdigstille ting du ikke har fått gjort, begynne på noe nytt eller lære deg noe nytt. Og husk, det er alltid noe å glede seg til med en ny uke!

Denne uken gleder jeg meg til:

Frokost med Gucci

Fotoshoot på Bygdøy

ELLE-fest (what to wear???)

Båttur og bursdagsfeiring for et veldig flott par + 40 års feiring for venninne

Blomstrende hagefest

Loppemarked på søndag 10. juni i hagen sammen med flere naboer fra 12-15. Nils Bays vei 48/50 for de som vil ta turen! Gleder meg til å se dere:)

OI, MASSE BRA med andre ord! Nydelig mandag og god start på uken til deg:)