Hello Friday!

Silje Pedersen, oktober 13, 2017 9:15 am // ,

IMG_9817b

Denne helgen har jeg gledet meg så til!

Det går i rasende fart og dagen og er det en ting som kanskje får lide litt innimellom, så er det det forholdet og ekteskapet. Selv om vi er ganske flinke til å holde på magien i hverdagen, så trenger man alle et lite løft innimellom og skape noen nye fine minner sammen helt alene.

Så i dag skal vi være skikkelig kjærestepar og feire 10 års bryllupsdag på date. Litt forsinket (det var i august), men det kommer til å bli så fint. Jeg skal pakke kofferten for vi skal faktisk sjekke inn på et av mine favoritthoteller, midt i byen! Kan du gjette hvor? Vi skal ha en dag med både kultur, opplevelser, god mat og spa, det blir skikkelig herlig. Jeg hadde egentlig sett for meg en storbytur, men i og med at vi snart skal ut å reise et helt annet sted, så synes vi at vi like gjerne kunne oppleve Oslo på en litt annen måte.

Det har vært så mye jobb og deadlines for begge i det siste, så nå skal jeg prøve å skru av litt og nyte denne tiden sammen. Datenight er undervurdert, jeg synes det er så deilig hver gang vi får det til. Jeg kan røpe at vi skal spise på en av mine favorittrestauranter ikveld, gleder meg noe helt ekstremt til det.

Ønsker dere alle en nydelig helg når den kommer, håper dere får noen solrike dager!