Hårkrise mellom frisørbesøkene?

Hårkrise mellom frisørbesøkene?

05-06-2018-14-26-49

Prøver du også strekke tiden mellom frisørbesøkene litt ekstra? Jeg også! Siden jeg tar foliestriper så må jeg til pers circa annenhver måned, men om jeg ikke skal noe spesielt så prøver jeg å strekke tiden mellom hvert frisørbesøk litt ekstra. Det går med et par enkle triks. Det værste synes jeg er de små grå hårene som dukker opp, men de kan skjules med de rette produktene.

1. Tørrshampoo. Enten lys eller hvit gjør susen for å dempe overgangen på etterveksten.

2. Rufsete hestehale. I denne varmen orker jeg ikke å ha håret utslått, så løsningen blir en rufsete hestehale med midt eller sideskill. Denne er også superenkel å fikse på morgenen når du er på dag to eller tre og ikke skal vaske håret. Ta i litt tørrshampo eller teksturspray og tupper et par seksjoner på toppen av håret. Dra håret bakover med børsten og bruk en lys eller gjennomsiktig strikk til å feste hestehalen. Jeg sverger til BLAX.

3. Tilbehør. Sett fokus på noe annet enn etterveksten. Et par fine øredobber eller et silkeskjerf i håret er alt som trengs!

Så du denne videoen?

Silje Pedersen

2 thoughts on “Hårkrise mellom frisørbesøkene?

  1. Hei!
    Supert tips, syns det er vanskelig å ikke vaske håret hver dag når man har fett hår. Lurte også på hvor kjolen er fra?
    Linda🌸

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *