Har dere noen gode Berlin-tips?

fashion-week-berlin-fotos-mercedes-benz-fashion-week-557x313-466487

Neste uke skal jeg til Berlin for første gang og kjenner at jeg gleder meg! Det er selvfølgelig i forbindelse med Fashion Week, men jeg håper også å få til både litt shopping og kulturelt påfyll. Har noen av dere vært der, og har dere noen gode tips til meg? Setter stor pris på anbefalinger både på shopping og sightseeing.

Foto: Mercedes Benz Fashion Week

Silje Pedersen

2 thoughts on “Har dere noen gode Berlin-tips?

 1. Sjekk ut second hand-butikken til den norske kunstneren Martin Skauen og dama: http://notquiteberlin.com/isobel-gowdie/
  Masse Isabel Marant blant annet.
  I dette området er det også mange andre bra butikker, mange som ikke er kjeder, men også Cos, Fred Perry, Acne, Adidas Originals og mange med . Det er Alte Schönhauser Str./Weinmeister str. U-bahn.
  Sjekk også ut denne bloggen, hun presenterer veldig mye fint, på engelsk:
  http://www.stilinberlin.de
  Hvis du er der en søndag er markedet på Arkona Platz i Prenzlauer Berg supert. Kollowitzplatz er også veldig fint, i samme område.
  For å nevne noe 🙂

 2. KaDeWe må du innom! Matetasjen der er også veldig morsom å gå gjennom. 🙂 Og du må kjøpe currywurst i en av de mange bodene som selger det, veldig godt. Anbefaler også tv-tårnet på Alexanderplatz, gir en utrolig utsikt over byen. Og så er det jo Checkpoint Charlie, restene av muren, Brandenburger Tor, Kudamm, Holocaust-minnesmerket og Potsdamer Platz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *