Happy weekend!

Silje Pedersen, juni 16, 2017 3:09 pm //

IMG_2843b_edited-1b

Håper du har en strålende fredag! I morgen har jeg bursdag og det skal feires med både jentebrunch, ballonger, godsaker og andre festligheter. Jeg må si at jeg allerede forrige fredag tyvstartet ved å kjøpe en god del sommerkjoler på salg til meg selv.

IMG_2846b

Denne blondekjolen var en av de. Dette er den perfekte lille hvite blondekjolen som kan brukes til både strand og fest. Jeg har vært på jakt etter en slik en hel evighet og fant den hos Bytimo på sommersalget. Jeg fant også et par andre kjoler og en av de skal på i morgen. Det er spådd strålende sol og varme, så det ligger tilrette for en bra feiring!

IMG_2847b_edited-1b

De nydelige peoene kom på døren i går og var en tidlig bursdagsgave fra en veldig søt og hyggelig leser. Jeg har sagt det før og sier det igjen: Jeg har verdens beste lesere! Gjett om jeg ble glad for disse:)

IMG_2833b

Den lekre fletten fikk jeg på et event tidligere i uken, så utrolig fint med en slik løs rufseflette til en bohemsk sommerlook!

HAPPY WEEKEND!