Halloween

Halloween

IMG_0955-1b

Halloween. Folk hater eller elsker det. Da vi bodde i LA var vi med på noen av de morsomste festene jeg har vært borti, det var utrolig gøy å kle seg opp og se hvordan folk var så kreative med antrekkene sine. Som studenter hadde vi aldri mye penger, men jeg fant alltid noe bra i de kule vintagebutikkene og vant til og med priser for kreative antrekk. En enkel maske og kreative sminke er rimelige og enkle løsninger.

12039773_10201185381472228_5415347849788185309_n

De siste årene når vi har vært på besøk har det vært litt anderledes og det blir det jo naturligvis når man får barn. Vi har byttet ut festene med besøk til gresskarfarmer og det har vært til stor glede for både store og små. Jeg elsker alt som har å gjøre med gresskarsmak og fikk til og med hjemsendt glutenfri pannekakerøre med gresskarsmak fra LA i forrige uke.

MG_0146_edited-1

Ella Victoria skjønner fortsatt ikke så mye av det, så jeg synes det er like greit å bare la det være til hun blir litt eldre. Men det vi gjorde i fjor var å lage minicupcakes til de små vennenne hennes her i nabolaget og det falt i god smak. Hun synes det var så stas å gå rundt med de og en liten kattehårbøyle. I år har hun blitt så opptatt av å hjelpe med mat og baking at vi lagde de allerede i går også lager vi frostingen i morgen.

MG_0087_edited-1

Jeg vet mange bruker en formue på denne dagen, men jeg synes det verken skal koste mye eller at man skal gjøre så mye ut av det. Det blir hva vi som foreldre gjør det til og noen har en tendens til å ta helt av, som med mange andre høytider.

Jeg hadde heller aldri latt barnet mitt ta i mot smågodt (hun vet fortsatt gudskjelov ikke hva det er og vi spiser det ikke her hjemme) av ukjente, men der er vi alle forskjellige.

Jeg innrømmer gladlig at jeg bruker Toro sin ferdigmiks til disse brownisene. Frostingen lager jeg med Philadelphia ost, vaniljesukker og litt smør. Happy Halloween!

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *