Halloween cupcakes

Halloween cupcakes

_mg_0087_edited-1

Halloween er jo strengt tatt en amerikansk tradisjon, men etter å ha feiret den i så mange år i LA, må det litt feiring til her hjemme også. Det virker som det bare blir mer og mer vanlig med både knask og knep, kostymer og godteri. Det var i alle fall veldig mange som var ute å kjøpte antrekk og store mengder godteri på lørdag formiddag.

_mg_0106

Her hjemme ble det en liten feiring med små naboer i dag og jeg lagde noen mini glutenfri Halloween-muffins i tilfelle det kommer noen små innom i morgen.

_mg_0146_edited-1

Ella Victoria skjønner ikke så mye av det ennå, men synes det var kjempestas å være en liten pusekatt med miniører og tyllskjørt. Veldig enkelt, rimelig og søtt antrekk om man skal tenke budsjett. Skjørtet hadde vi fra før, ørene kostet under 40 kr og du kan bare male på nesen og værhår med en sminkepenn/øyeblyant. Voila!

_mg_0116

Mini-muffinsen er glutenfrie. Hadde egentlig tenkt å følge oppskriften fra Everything is Better with Butter og bytte ut melet med glutenfritt, men fikk tidspress og måtte bruke litt ferdigrøre. Men frostingen til Gry fikk jeg laget og den var helt fantastisk god! Også pyntet jeg til med litt strø. Morsomt, enkelt og veldig fin søndag. Happy Hallowen i morgen!

Silje Pedersen

2 thoughts on “Halloween cupcakes

  1. Happy Halloween, Silje og takk for linkingen! 🎃 De ble jo kjempesøte! Si ifra hvis du lager dem fra bunnen av en gang, hvordan de blir!
    I dag har jeg laget gresskarsyltetøy, det ble også veldig godt, hvis du vil prøve det. Veldig koselig hvis jeg kan inspirere deg tilbake, du har jo vært en kjempeinspirasjon for meg i mange år, fra 2009, tror jeg?
    Ha en kjempefin dag,
    Hilsen Gry

    1. Tusen takk! De falt i smak hos både store og små:) Jeg vil gjerne prøve din oppskrift og gresskarsyltetøy så også veldig godt ut. Så gøy å høre, rart å tenke på at jeg har blogget siden 2007:) Takk det samme! Hilsen Silje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *