Hairport åpner “grønn” salong

Hairport åpner “grønn” salong

Hairport StHanshaugen_L´Oréal (106 of 248)

Jeg er stolt av å jobbe med samarbeidspartnere som er opptatt av miljø, gjenbruk og tenker langsiktig når det gjelder fremtiden. De siste to årene har jeg jobbet med Hairport Frisør og da spesielt salongen på Sandaker. Men nå har de åpnet en ny “grønn” salong på St. Hanshaugen og denne uken ble jeg invitert dit for en liten titt. Hairport StHanshaugen_L´Oréal (143 of 248)

Hairport har tre kjerneverdier: Fagkunnskap, perfeksjon og engagsjement. I hver salong er det folk med høy kompetanse og jeg føler meg alltid sikker på at de som jobber det forstår og skjønner hvordan jeg ønsker både å ha oppsett, farge eller klipp. Hairport er en kjede med 20 salonger. De har holdt på siden 1979 og bygd opp en solid bedrift som er i kontinuerlig utvikling. Hairport StHanshaugen_L´Oréal (230 of 248)

Hairport etterstreber å være en miljøbevisst kjede som velger leverandører med omhu, men tanke på miljøet og samfunnet. Deres hovedleverandør er L’Oréal og i den nye salongen er det fokus på serien Source Essentielle, en ny 100 % vegansk og bærekraftig hårpleieserie.  L’Oréal har forøvrig vunnet flere priser når det gjelder miljø. Hairport StHanshaugen_L´Oréal (53 of 248)

Jeg fikk selv med meg Daily Shampoo hjem for å teste og den lukter helt himmelsk! Den rensende sjampooen er formulert med ingredienser av 80% naturlig opprinnelse med acacia blader og aloe vera essens. De gjenstående 20% er nødvendig for å sikre kvaliteten på preserveringsegenskapene og den sensoriske opplevelsen.

Hairport StHanshaugen_L´Oréal (21 of 248)

Denne flasken kan gjenfylles direkte i en salong opp til 3 ganger. Hver tredje gjenfylling tilsvarer en besparelse tilsvarende én flaske, eller en 30% av plastikk som brukes. Hos Hairport har de en gjenfyllingsstasjon, så jeg bare kan ta med flasken og fylle opp når den er tom. Smart og miljøsparende!

Hairport StHanshaugen_L´Oréal (14 of 248)

Personlig så tror jeg at alle, både forbrukere og leverandører, kan bli bedre på å tenke på miljøet. Klarer vi alle å bidra noe, så vil det ha uttelling. Jeg vet det er enkelt å tenke at det du gjør er så lite, men husk at hvis en million mennesker tenker at de kan bidra daglig med noe i hverdagen, så vil jo dette utgjøre en stor forskjell! Om alle derimot tenker at det ikke nytter, så skjer jo ingenting.

Hairport StHanshaugen_L´Oréal (241 of 248)
St. Hanshaugen teamet: Eline, Veronica, Kaja og bosslady Tina Bøhn Rismoen.

Hairport StHanshaugen_L´Oréal (66 of 248)

#nærmedeg sier ganske mye om Hairport Frisører. De har salonger i nærmiljøet og her er det kvalitet og engasjement i alle ledd!

Hairport StHanshaugen_L´Oréal (150 of 248)

Vi var så heldige å bli fikset på håret av Hairport-teamet, fikk lagt makeup av Glo Skin Beauty og jeg følte meg helt på topp da jeg gikk ut ifra den nye salongen! Det var ganske herlig å dra rett på en lunch med besøk fra LA etter den pamperingen.

Hairport StHanshaugen_L´Oréal (141 of 248)

Ikke alle dager er som denne, så jeg må si jeg nyter det litt ekstra når vi får være med på ting som dette. Jeg synes alltid det er så inspirerende å treffe andre som brenner for sitt yrke og sine visjoner.

Hairport StHanshaugen_L´Oréal (158 of 248)(1)

Som denne fantastiske dama her, Therese Aanonli. Dere må sjekke bloggen hennes for masse bra skjønnhetstips, hun lager så fine og inspirerende saker på blogg og Instagram!

Hairport StHanshaugen_L´Oréal (131 of 248)

Nå er det snart helg dere. Nyt helgen! Her skal det forberedes til bursdags og hagefest med jentene i morgen, gleder meg!

Foto: Hanne Erøy/Mio Media

Silje Pedersen

5 thoughts on “Hairport åpner “grønn” salong

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *