Gwyneth Paltrow for Lindex

Gwyneth Paltrow for Lindex

Gwyneth Paltrow er kjedebutikkens modell for vårkampanjen som går i stilen Modern Preppy. Kolleksjonen består blant annet av nøkkelplagg som blazere, skjorter, flettestrikkede gensere og de klassiske maritime stripene. Bildene er ganske inspirerende, jeg likte spesielt denne looken med striper på striper, rå sko, hestehale og minimale smykker. Denne stilen går rett inn på vårens inspirasjonsvegg, perfekt til sene sommerkvelder eller en date med kjæresten. Apropos vår, håper dere har nytt det fantastiske været i dag? Kjenner jeg får mye energi av solen og det er befriende å slippe så mange lag med klær! Skinnjakker, trenchcoats og resten av vårjakkene mine er nå hentet frem fra vinterdvalen.

Silje Pedersen

7 thoughts on “Gwyneth Paltrow for Lindex

 1. Hei!
  Takk for tipset!
  Lurte på hvilken str du har i den hvite angora genseren fra h&m trend?
  Og hvordan den er i str? 🙂

 2. Hei Silje

  Enig. Mye fint, men likte godt denne stilen jeg også. Tror jeg må ha dette skjørtet.

  Jeg er en fast leser av bloggen din og er veldig glad i stilen din. Klassisk, men med noe ekstra.

  Lurte på om jeg kunne spørre deg om et råd.

  Jeg har lenge vært på jakt etter en fin svart skinnjakke.

  Jeg har kjøpt en skinnjakke fra Zara. Denne:
  http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/no/en/zara-S2012/189502/629625/LEATHER%2BBIKER%2BJACKET

  Og synes den er fin og sitter fint, men nå lurer jeg på om jeg synes denne er finere: http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/no/en/zara-S2012/189502/632305/LEATHER%2BJACKET

  Jeg tror jeg liker kragen bedre på den siste jakken, men likte egentlig godt at den første jakken kortere bak enn framme. Lurer på om den ene er dyrere fordi den har tykkere skinn eller hva som er greien der. Jeg har lyst å bruke den både til jeans og andre bukser og for å skape kontrast til søte kjoler og skjørt. Jeg har dessverre ikke Zara i Bergen som jeg bor i så jeg får ikke sett den siste jakken i virkeligheten.

  Håper du kan hjelpe meg.

  Kari

  1. Hei Kari, jeg har ikke sett jakkene i butikken, men begge to ser veldig fine ut! Kjenner jeg Zara rett, er det noe med skinnet eller modellen. Personlig likte jeg jakke nr 2 best, den hadde litt mer edge, men det du må jo nesten prøve begge modellene på for å se hvem som passer deg best. Uansett er begge fine modeller som du kan ha glede av i mange år og som passer til det meste. Håper det var til litt hjelp! Hilsen Silje

 3. Nydelig bilde og veldig i inspirerende med frk. Paltrow som frontfigur:) kult at Lindex satser på denne stilen og denne dama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *