Gull og glitter hos Høyer

Gull og glitter hos Høyer

Nyyydelig festkjole fra Alice + Olivia. Hvem inviterer til neste cocktailfest?

Pastellfint fra Marc By Marc Jacobs.

Folk i laaaaang kø.

Sweetness! Under: Med butikksjef Sunniva, før shoppingfesten startet.

For en stund tilbake hadde Høyer Woman Byporten og KK en eksklusiv shoppingkveld for påmeldte. Selv hadde jeg ikke mulighet til å være hele kvelden, men rakk innom på en liten visitt til Sunniva og gjengen, før shoppingfesten startet. La spesielt min elsk på kjolene fra Gestuz og Alice + Olivia, lekre til årets festsesong. Har dere begynt jakten på julebordskjolene?

Som dere sikkert skjønner, så har jeg lagt min elsk på skjerfet i slangeskinnsmønster fra By Malene Birger som jeg har hatt rundt halsen på de siste outfitbildene…Dere kan se flere bilder fra kvelden her.

Foto: Joachim Braset og moi

Silje Pedersen

6 thoughts on “Gull og glitter hos Høyer

  1. Så deilig å se at du fortsetter å legge ut nyheter etter din VG sorti.
    Kan dere ikke lage en ‘flik’ som inneholder videoer også?

  2. Den var utrolig nydelig!
    Jeg må begynne å finne noen kjoler til julesesongen nå ja, er i New York så det skal vel ikke være så vanskelig å finne noen skatter.

  3. Jeg var der og det var veldig gøy! Og veldig varmt… Hehe, men jeg gikk igjen noen hundrelapper fattigere og en goodiebag rikere. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *