Grey and pink nails

Silje Pedersen, september 2, 2017 9:21 am //

IMG_8559b

Det er så gøy å leke seg litt med neglelakk og perfekt på en lørdag eller søndag spør du meg. I våres hadde jeg ganske oppheng på rosa og rødt sammen, men nå er jeg på litt dusere nyanser før høsten setter inn for fullt med burgunder, rødt, grønt og andre mørkere toner.

Ofte synes jeg lakken kan være en forlengelse av selve antrekket, så noe å tenke på om du skal ut i kveld. Det er mange som spør hvordan jeg får det til så bra med manikyren og det er først og fremst trening! Gjør det hver uke, så får du fort dreisen på det. Og kjøp lakk med en god kost, som Essie, YSL eller Dior. Og siste tips er å satse på en megabra overlakk, da sitter lakken så mye lenger.

Som småbarnsmamma leker jeg både med datteren min ute, rydder og holder på, så lakken må tåle litt av hvert. Min favoritt finner du HER Denne gjør at lakken nesten sitter i 14 dager uten flising!