Gratulerer med dagen

Gratulerer med dagen

IMG_4923b

Håper dere alle har en nydelig dag i dag!

Vi startet med en rolig morgen, deretter veldig deilig lunch hos svigers. Så ble det litt tog titting på Tåsen skole. Vi gikk i barnehagetog i går og det var like stas med tog i dag. Dessverre så har verken formen til Ella Victoria eller vår vært helt på topp i dag, så nå tok vi alle en liten siesta hjemme på ettermiddagen. -05-2018-16-37-43

Det er alltid så mange forventninger til en slik dag, men etter at vi fikk barn har vi virkelig senket skuldrene på aktivitetsnivået. Vi har avtaler, men dropper hesblesende programmer. Med mindre jeg har vært i byen for å være med på TV-sending, så dropper vi sentrum og koser oss heller i nabolaget. Togtiden på skolen kommer jo om ikke så altfor lenge uansett. Jeg er heller ikke så glad i store menneskemengder.17-05-2018-16-36-47

I år hadde jeg lyst på en ny vri og gikk for en blomsterkrans på hodet. Til 100 årsdrakten fra Eva Lie Design pleier jeg å ha tørkle i håret, men denne kransen lagde jeg på 15 minutter i dag tidlig. Den var enkel å lage, men så bryr jeg meg heller ikke om det ikke ble helt perfekt. IMG_5068

Blomstene kjøpte jeg hos Mester Grønn og fikk med litt ståltråd som utgangspunkt. Jeg brukte ulike silkebånd for å knyte blomstene rundt. Enkelt og superfint til en spesiell anledning. Det var ganske mange som kom bort og spurte om jeg hadde bestilt den og hvorfra- så det tar jeg som et kompliment!

IMG_5070_edited-1

Nå skal vi drikke champagne og spise enda mer god mat. Ønsker dere alle en fortsatt fin dag!

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *