Gøy med bursdagsgaver

Silje Pedersen, juni 21, 2017 9:41 am //

IMG_3139b

Jeg må innrømme det, jeg blir alltid like glad for gaver til bursdagen. Det spiller ingen rolle om det er blomster, små eller store gaver- jeg synes alt er like stas! Akkurat nå er huset fylt til randen av peoner og det lukter så godt her hjemme.

IMG_3136b

To andre gaver jeg ble veldig glad for var denne rosa kortholderen fra Gucci og et lekkert armbånd i gult, grått og rosa fra Anni Lu.

IMG_3134b

Jeg har også en rosa kortholder fra Chanel, men nå kan jeg bytte litt på. Jeg hadde lommebok før og trodde jeg skulle savne å ha all den plassen, men det gjør jeg ikke. Det er så enklere med en kortholder og du drasser ikke med deg rundt alt unødvendig tillegg som jeg gjorde før.

IMG_3135b

Jeg får plass til kortene mine, litt kontanter om det trengs og kvitteringene tar jeg ut med en gang jeg kommer hjem. Mye lettere enn å drasse rundt på en stor lommebok! Jeg fikk også masse annet fint, tenker å legge opp litt til etterhvert om dere synes det er gøy å se?