Gode tips til ditt 17. mai antrekk

Gode tips til ditt 17. mai antrekk

 

17. mai nærmer seg med stormskritt!

Om du ikke har antrekket klart, så har jeg i samarbeid med Days Like This laget en video der jeg har plukket ut en del favoritter til den store dagen. Nå har vi fått masse fint vær de siste dagene, men vi vet jo aldri hvordan det blir på nasjonaldagen, så jeg kommer med masse gode tips til hvordan du kan kle deg pent fra innerst til ytterst! Tynn ull, allværsjakke, sett og selvfølgelig fine kjoler er med i denne videoen.

Her er noen av mine favoritter:

Tweedjakke: En klassiker som du kan ha glede av i mange år! Coco Chanel gjorde denne til en garderobesikker vinner, klassisk og elegant. Passer like fint over en fin kjole som til et par kule jeans.

Kjole: Kjøp en kjole som du også kan bruke i hele sommer. Ikke hver så opptatt av at den kun skal brukes til 17. mai. Hvilken andre anledninger har du i sommer? Ta utgangspunkt i flere og du sparer lommeboken og miljøet! Maxikjolen eller kjole til under kneet er sikre vinnere til den store dagen. Bruk gjerne over jeans på kjølige dager ellers i sommer og til høsten.

Et sett: Et sett er et supert alternativ til en kjole. Det kan brukes sammen for en ton i ton stil eller hver for seg. Et sett eller en dress i samme farge vil du få mye ut av i sommer. Hvorfor ikke gå for et sett i en lekker grønnfarge som meg med masse flotte blomster? dlt_2018_collage_motesilje_1   Bukser: Etter dagens festiviteter er det muligens opp på lekeplassen og skifte til noe mer komfortabelt? Da kan det være fint med et par elegante culotter og en skjorte. Har du bunad og skal skifte til fest, er det bare å ta på seg en fin kjole eller et lekkert sett!

Silkeskjerfet: Et skjerf kan gjøre mye for antrekket. Knyt det i livet eller i halsen for en sofistikert stil. Alle plaggene ser du i video over med ulike stylingmuligheter.

Alle plagg fra Days Like This, solbriller Synsam og pumps fra Bianco.

1. Heather dress 2. Tomorrow Jacket 3. Dolce & Gabbana Solbriller Synsam 4. Silver pants 5. Hanne Løvdal Capsule Collection tee 6. Love silkscarf 7. Loveset Blouse 8. Loveset skirt 9. Briskeby jacket 10. Flory Dress 11. Bow Slingback pumps fra Bianco

Silje Pedersen

2 thoughts on “Gode tips til ditt 17. mai antrekk

  1. Så utrolig fin video Silje! 🙂 Så inspirerende 🙂
    Jeg er selv butikksjef for Days Like This Trekanten og fikk mange gode, nye tips til hvordan jeg kan style de flotte klærne jeg nå har kjøpt inn fra butikken 🙂
    Tusen takk <3

    1. Hei Mari Alena, så hyggelig å høre! Tusen takk:) Jeg tenker at det er så mange muligheter til å style disse fine plaggene at jeg kun fikk vist en brøkdel, men så hyggelig at jeg inspirerte. Så utrolig deilig å gå rundt i sommerkjoler nå:) Ha en fortsatt fin kveld videre! Hilsen Silje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *