God Morgen Norge

God Morgen Norge

På rekke og rad.

Programleder Vår Staude og Vibeke Holan fra H&M.

I går startet jeg morgenen med et besøk i studio hos God Morgen Norge. Ikke akkurat feil å starte dagen med å bli fint sminket og fikset av TV2-makeupartistene, god start på tirsdagen. Dere begynner sikkert å bli lei alt Versace-prat, men det var dagens tema, så både motehistorie og forslag på styling kom med i programmet. Om dere stusser over bildene, så prøver jeg ut et par nye innstillinger på Canon G12. I dag står møter, pressevisning, preshopping, og møte med gode venner på menyen!

Silje Pedersen

8 thoughts on “God Morgen Norge

 1. Hei Silje,

  Jeg så på God morgen Norge i går, og jeg må bare si at jeg syns du gjør en så BRA figur! Du snakker og opptrer så naturlig og er så ekte. Ikke noe fjas liksom som, men som sagt naturlig. I like!

  Jeg likte så godt skjorten og skjerfet du hadde på. Kan du fortelle hvor det er fra?

  Heia Silje, keep ut the good work!

  Mvh Gry( som har fulgt bloggen din siden MinMote tiden)

  1. Hei Gry, Så hyggelig, tusen takk! Skjorten er fra herreavdelingen på H&M, og skjerfet fra By Malene Birger (du finner det blant annet på Høyer på Byporten). Hilsen Silje

 2. I ditto that!
  Den lyseblå skjorten fremhevet øynene dine perfekt. Kjempelekkert. Pleier å bruke samme ‘triks’ til mine blå øyne, men har mørkt hår. Uttrykket blir likevel veldig fresht og ‘våkent’. Noe som passet godt på God Morgen Norge.

 3. Utrolig fine bilder! Fikk det sverre ikke med meg God Morgen Norge, vet du hvor man kan se det i reprise? 🙂

  1. Hei Camilla og Vilde, Fikk beskjed om at det skulle legges ut, men har heller ikke funnet det. Legger link om det kommer ut. Kommer forøvrig på TV8 Oslo på mandag og Happy Day på tirsdag:) Hilsen Silje

 4. Hei

  Så flink du er..
  Liker stilen din veldig godt ! Hvor er denne tight`s buksen du har på deg fra ?
  Er denne med skinn og stoff ?

  Mvh
  Ingrid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *