God jul

God jul

Ønsker dere alle en fredfull og fin jul! Vil også si at jeg setter utrolig stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger på den nye bloggen. Var veldig spent på hvordan det ville gå med overgangen, men det har gått over all forventning og det er takket være dere fine lesere. God jul!

Foto: Pinterest

Silje Pedersen

6 thoughts on “God jul

  1. Jeg liker den nye bloggen din veldig, og du deler så mange gode tips og råd som alltid, stå på! God jul Silje 🙂

    klem fra en fastleser<3

  2. Veldig fin den nye bloggen. Ønsker deg en riktig God Jul og et Godt nytt år. Klem fra Anne (en fast leser)

  3. Selvfølgelig følger jeg deg videre på den nye bloggen! 😉 Og ikke minst bemerkes ditt arbeid som KKs nye moteredaktør – til magasinets store fordel! Du er en stor moteinspirasjon for meg, og jeg identifiserer meg med stilen din. Følgelig gleder jeg meg daglig over bilder, tips og outfits! (Kunne gjerne tenkt meg å være din assistent, eller en generell medhjelper i KK, ja..! Drømme(sommer)jobben! Hihi!) Ønsker deg til lykke med det nye året! – Måtte det fylles med vakre stunder og minneverdige øyeblikk – deriblant uforglemmelige “fashion moments!” 😉 Beste hilsener fra trofast følger, Ida.

    1. Kjære Ida, Tusen takk for alle de hyggelige kommentarene i 2011, har satt stor pris på dine tilbakemeldinger:) Håper alle dine drømmer og ambisjoner går i oppfyllelse i det nye året! Og send meg gjerne en mail angående assistentjobb på nyåret, vet aldri hva som dukker opp:) Hilsen fra Silje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *