God Jul

God Jul

IMG_4197b

Kjære dere,

God Jul! Nå håper jeg dere alle har senket skuldrene og er med familien og venner og nyter denne tiden sammen.

7518876688__MG_0738b

I år har jeg bestemt meg for å ta et par dager helt fri. Denne tiden går så fort og jeg trenger selv en liten pause fra blogg og sosiale medier. Jeg vet fra tidligere at familielivet og bloggen ikke lar seg helt kombinere i romjulen, så denne gangen gjør jeg en innsats for restille hjernen litt, slappe av, få ny inspirasjon og bare være sammen med de jeg holder aller kjærest.

Bilde 07.12.2017, 14 13 57

Gleder meg til å se tulla åpne gaver på julaften, hun synes det er så spennende med gavene som ligger under treet og jeg er imponert om at hun har latt alle ligge, selv om det har vært en utfordring for tålmodigheten til en liten kropp.

IMG_4142b

Det vil nok dukke opp litt innlegg innimellom, men ingen daglige oppdateringer. Jeg vil si tusen takk for at akkurat du følger meg her på blogg og Instagram, jeg synes det er så hyggelig å høre fra dere i kommentarfeltet. Håper å kunne være med å inspirere dere også inn i 2018, når den tid kommer. Men først blir det er rolig avsluttning på året som gikk. Gleder meg til familietid, ribbe, aking, lese en bok og ellers bare nyte late dager, akkurat som det skal være.

En riktig God Jul til dere alle!

Stor klem fra Silje

Silje Pedersen

4 thoughts on “God Jul

  1. Riktig god jul til deg og familien 😊 Gleder meg til å følge deg i 2018 også 😊

  2. God jul Silje 🎄🌟♥️ Håper du får en velsignet høytid med dine. Takk igjen for genseren jeg vant. Jeg jobber med barn med spesielle behov og den siste dagen før ferien hadde jeg på meg genseren og reinsdyrhorn. Du skulle sett øynene på det barnet jeg jobber på og ikke minst smilet 😁😁😁 Nyt feriedagene dine 😊🌟

    1. Så hyggelig å høre, Elin! Kan tenke meg at det var stas:) Tusen takk, det skal vi gjøre. Ønsker deg og dine en riktig god jul! Juleklem fra Silje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *