God blanding

Silje Pedersen, juni 26, 2017 11:01 am // ,

IMG_3330b

Jeg får mange spørsmål om alle armbåndene jeg har på meg hver dag både her og på sosiale medier. Sannheten er at det er mange forskjellige jeg bytter ut på hver dag, spesielt på sommeren. Da har man mulighet til å leke seg ennå litt mer med farger og det blir en god blanding av gamle og nye skatter.

Silje_ad__127

På øverste bilde har jeg på et hvitt og blått med dusk fra Isabel Marant kjøpt i Marais i Paris på en Fashion Week tur. Det hvite er fra Lily og Laura som er laget av bra damer i Nepal. På andre armene er det flere enkle fra Inmotionessentials. Nederst har jeg på seed beads i rødt fra norske ByCry, knot bracelet i rose fra Céline kjøpt i Paris, et i sølv fra Georg Jensen med druer og det andre i sølv fra Manesteen.

Jeg liker å blande og forholder meg aldri til noen regler om farger eller sølv og gull, alt kan mikses. Mye skjer etter humøret og fargevalget på antrekket. Når jeg har bestemt antrekket, så kommer smykkene. Ikke tenk for mye på alle mulige regler, gå for din stil, mange regler er uansett til for å brytes.

 

Nederste foto: Sara Johannessen