Glød på boks

Glød på boks

IMG_8670

Jeg sverger til minst mulig makeup på sommeren. Før ferieavgang så fikser jeg både bryn og vipper, så jeg slipper å tenke på det på ferien. Jeg soler meg alltid med både hatt og solfaktor 50 i ansiktet, men får alltid en fin litt gyllen glød allikevel. Resten jukser jeg til med litt shimmer på kinn, panne og overleppe.

Skjermbilde 2016-07-18 kl. 19.37.08 copy

Det er ingen hemmelighet at jeg rett og slett elsker produktet som gir litt glød og disse fra Bobbi Brown sine nye kolleksjon har jeg blitt helt avhengig av. Du vet den magiske timen da himmelen viser seg fra sin nydeligste prakt i utallige rosanyanser? Sunset Pink Collection er inspirert av den fantastiske solnedgangen i Telluride.

Jeg har tidligere tipset om cheek tint fra Burberry, men denne Sheer Color Cheek Tint i Telluride er bare så utrolig fin. Den finnes også i en lekker rosanyanser som skal shoppes når jeg er tilbake i byen. Highlight powder kan du sveipe over med en lett børste for å få enda mer effekt. Her får du en kjempefin tutorial på hvordan du får looken. Verdt å sjekke ut for ny makeupinspirasjon i sommer!

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *